Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Ustawiony.- Oskarrzony przez Almero

Almero
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Login: Almero
    Nick: Almero
    Serial: <aktualny serial>
    Przynależność do frakcji: Ustawiony-SAPD
    Opis sytuacji:Gość napisał ze stoje w niedozwolonym miejscu (co jesli sie jest na awaryjnych to można), a ja stałem i czekałem na znajomego gracza. Jak kazał to przeparkowałem auto, nastepnie pobiegłem zobaczyc to tam sie dzieje a gosc mnie aresztował i chciał dac 500zł mandatu albo paka. Ja sie nie zgodziłem ani na to, ani na to. Podobno za zniewage fukcjonariusza na suzbie zostalismyzatrzymani, Jesli tak preosze o dowody. Chyba ze chodziło mu o to ze napisałem ze policja bierze łapuwki, poniewasz pytali sie innego gracza ile ma pieniedzy przy sobie :). Jesli to jest łamanie prawa to na jakiej zasadzie. Za takie coś powina byc wysokie kary w stosunku fukcjonariuszy. 

• Nie będę już więcej pisac według mnie wystarczą dowody...

Dowody: 

• https://imgur.com/H7jnBM2

• https://imgur.com/jf9XoGn

• https://imgur.com/LYz2GqR

• https://imgur.com/tiE2XjW

• Świadkowie: PROSOKIi inne osoby biorące udział w zdarzeniu...

Postaram się odpowiedzieć na wszystko od początku

Cytat

Podobno za zniewage fukcjonariusza na suzbie zostalismyzatrzymani, Jesli tak preosze o dowody.

Proszę bardzo:mta-screen_2019-01-02_13-23-24.png.548201aea23c8cb403d48634fb354d17.png

Nie życzę sobie aby ktoś mówił/pisał, że nadużywam stanowiska.

Cytat

Chyba ze chodziło mu o to ze napisałem ze policja bierze łapuwki, poniewasz pytali sie innego gracza ile ma pieniedzy przy sobie :)

Gracz porzucił auto więc cadet @CzoojekDE założył mu blokade po czym gracz przyszedł i nie wiem co wtedy było ale Czoojek poprosił mnie abym przyjechał bo gracze mają problem do niego więc przyjechałem i starałem się dogadać z graczem. Zaproponowałem mu mandat gracz się zgodził więc zapytałem czy ma pięniądze na mandat przy sobie

Cytat

Za takie coś powina byc wysokie kary w stosunku fukcjonariuszy. 

Wykonywałem swoje obowiązki.

Dodam jeszcze jak sie zachowywałeś się z kolegą i o tym dziwnym trafem nie wspomniałeś

u2YoXf7.png

NIs9YQ3.png

Ps. Jeżeli można to prosił bym aby wypowiedział się @CzoojekDE

Edytowane przez Ustawiony.

Sytuacja wyglądała tak że przyjechałem obok giełdy na patrol i zauważyłem pojazd który stoji porzucony na drodze. Założyłem blokadę na koło i już chciałem je holować aż nagle wtrąciło się dwóch  Panów. Poprosiłem ich aby nie stali w miejscu nieprzeznaczonego do stania lecz nie posłuchali i wezwałem pełnoprawnego (Chciałbym dodać że Pan nie miał włączonych awaryjnych). Gdy przyjechał pełnoprawny ten Pan szybko zaparkował na parkingu samochód i podeszli ponownie do nas. Pełnoprawny rozmawiał z właścicielem auta (tego co miał blokade na kole) ponieważ on prosił o mandat i odblokowaniu koła. Rozmowa przebiegła pomyślnie lecz nagle zaczeło tych dwóch panów (z innego auta) znieważać funkcjonariusza oraz cadeta na służbi (Widać na pierwszym zdjęciu). Pełnoprawny bez pytania skuł jednego z nich i wsadził do radiowozu po czym drugi Pan zaczął również znieważać funkcjonariusza (Widać na drugim zdjęciu). W tym czasie gdy rozmawiali w radiowozie odjechałem już lawetą więc nie moge już nic dodać. Moim zdaniem Ustawiony miał prawo aby was wsadzić do więzienia więc nie widze żadnego powodu napisania skargi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin