Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Straus wita! :D

StrauZ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, jestem Szymon i za mną już prawie 17 wiosen. Pochodzę z okolic Bydgoszczy i uczęszczam do pierwszej klasy technikum.  Kierunek jaki sobie wybrałem to Technik żywienia i usług gastronomicznych. Interesuję się sportem, gram w piłkę nożną w lidze okręgowej. Na serwerze gram od świąt i dopiero teraz doszedłem do wniosku, że warto odwiedzić o forum, żeby dowiedzieć się wiele ciekawych rzeczy. Jakie mam aspiracje na tym serwerze? Na początek jakaś frakcja ( Radio, Policja) czy coś w tym stylu. Tymczasowo możecie mnie spotkać jedynie w magazynie albo  na rancherach xD

Z pewnością będę się starał dojść tutaj do ekipy, to sobie stawiam za najważniejszy cel. Będę nawet stawał na głowie, aby się tam dostać. Jasne, mam doświadczenie - grałem dużo na takich serwerach. No, to tyle na wstępie, jeżeli macie jakieś pytania, o soł macz zapraszam na dół do komentowania. jestem także otwarty na różne propozycje gry! Stay Tuned!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin