Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na funkcjonariusza ManiekPL

.:ONLYMZ:.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: ManiekPL

Data i godzina zdarzenia: Data i godzina zdarzenia:9.01.2019 godzina w okolicach 22.00

Pełen opis sytuacji: Podczas naprawiania radiowozu gracz ManiekPL wyciągnął broń co widać na dowodach . Jeżeli chodzi o mnie ja w tym momencie jeździłem po placu i nie robiłem nic co mogło draźnić tego policjanta. Podjechałem do kolejki to Policjant ten wyciągnął broń zaczął do mnie mierzyć a następnie strzelać. Miałem 4 opony te za 1200 pl każda miała 90 % jedna 89 a gracz nie dość , że zabił mnie jak widać na dowodach to jeszcze przestrzelił  oponę. Nie było to podczas żadnego pośćigu tylko na placu warsztatu w sf. Cała sytuacja zadziwiła mnie , ponieważ nic nie zrobiłem ani nie pisałem bo mam mute można to sprawdzić na forum.
 Myślę że gracz zostanie zwolniony z pracy , ponieważ podjął się czynu użycia broni podczas gdy ja stałem w kolejce czekając na naprawę. Myślę też , że pieniądze za oponę zostaną zwrócone .

Dowód który potwierdza całe zajście : https://imgur.com/a/SnPvRVh

Edytowane przez DaFi

Witaj, na wstępnie zaznaczę. Popraw wzór, piszesz skargę, a nie potrafisz dokładnie skopiować wzoru... 

Człowieku zrozum to że ja NIE strzelam bez powodu. Byłem w mechaniku tak jak widać na twoich SS-ach, a ty ciągle się obok mnie kręciłeś, prowokowałeś. taranowałeś. Nie dałeś wyjechać Cadetowi z mechanika! Twoje zachowanie jest śmieszne... 

Pisząc na mnie skargę sam się wkopujesz, przez twoje odwalanie, pchanie w mechaniku, przeszkadzanie podczas pościgu. 

Piszesz tą samą skargę drugi raz.

Proszę dowody :  https://imgur.com/a/tkCpfTp 

Proszę dowody (zapomniałem napisać na Ciebie skargę za to co odwalałeś, a pózniej płaczesz że jesteś niewinny) :  https://imgur.com/a/JJogPPR

Jak jest jakiś pościg to ty taranujesz, przeszkadzasz SAPD! 

Zbierzesz ekipę z podwórka i taranujesz SAPD, myślisz że jesteś fajny? To jesteś w błędzie. ;)

3 godziny temu, ManiekPL napisał:

Witaj, na wstępnie zaznaczę. Popraw wzór, piszesz skargę, a nie potrafisz dokładnie skopiować wzoru... 

Człowieku zrozum to że ja NIE strzelam bez powodu. Byłem w mechaniku tak jak widać na twoich SS-ach, a ty ciągle się obok mnie kręciłeś, prowokowałeś. taranowałeś. Nie dałeś wyjechać Cadetowi z mechanika! Twoje zachowanie jest śmieszne... 

Pisząc na mnie skargę sam się wkopujesz, przez twoje odwalanie, pchanie w mechaniku, przeszkadzanie podczas pościgu. 

Piszesz tą samą skargę drugi raz.

Proszę dowody :  https://imgur.com/a/tkCpfTp 

Proszę dowody (zapomniałem napisać na Ciebie skargę za to co odwalałeś, a pózniej płaczesz że jesteś niewinny) :  https://imgur.com/a/JJogPPR

Jak jest jakiś pościg to ty taranujesz, przeszkadzasz SAPD! 

Zbierzesz ekipę z podwórka i taranujesz SAPD, myślisz że jesteś fajny? To jesteś w błędzie. ;)

Ty też bo piszesz o tarasie A ja stałem na mechu wyciągnąłeś strzelbe i mnie zabiłeś także nie pisz monologów nawet tego nie przeczytałem mam wywalone chce żebyś został ukarany za to że mnie zbaiłeś. Pozatym w żadnym pościgu nie uczestniczyłem bo za to jest prawko wiedzę że się znasz. Podjechalem do cb bo zaczęłaś strzelać A ja mam mute Bo stałem koło stacji co to już nie mogę na placu bokiem polatać? Bo wielki ManiekPL Biedrze broń i robi pif paf ? A potem mówi "Bez powodu bym nie strzelał" i to jest jego całe tłumaczenie na skarge ;)

Edytowane przez DaFi

13 godzin temu, DaFi napisał:

Ty też bo piszesz o tarasie A ja stałem na mechu wyciągnąłeś strzelbe i mnie zabiłeś także nie pisz monologów nawet tego nie przeczytałem mam wywalone chce żebyś został ukarany za to że mnie zbaiłeś. Pozatym w żadnym pościgu nie uczestniczyłem bo za to jest prawko wiedzę że się znasz. Podjechalem do cb bo zaczęłaś strzelać A ja mam mute Bo stałem koło stacji co to już nie mogę na placu bokiem polatać? Bo wielki ManiekPL Biedrze broń i robi pif paf ? A potem mówi "Bez powodu bym nie strzelał" i to jest jego całe tłumaczenie na skarge ;)

My też mamy "wywalone" na wiele rzeczy, ale to nie upoważnia nikogo do zapominania podstaw wychowania, które zaszczepili w Was rodzice czy dziadkowie. Nauczy się gówniarzeria kultury to zapraszam tu z powrotem.

Edytowane przez Baker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin