Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z byłym członkiem ekipy Miksiu

Girappa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

pe90Hrl.png

Dzisiaj pragnę wam przedstawić wywiad z byłym supporterem @Miksiu. Życzę miłego czytania :D

vklKOnu.jpg

W - xWolfQ

M - Miksiu

W: Witam,z tej strony Redaktor xWolfQ z Redakcji 4life News, czy miały pan chwilkę aby udzielić mi wywiadu?

M: Siemka, no chwilkę znajdę.

W: A więc zacznijmy od najprostszego, Opisz nam siebie w paru zdaniach

M: Od najprostszego powiada Pan? Powiem Panu, że będzie ciężko, no ale cóż, spróbujmy. Jestem Łukasz, mam 22 lata, interesuję się grami komputerowymi, dobrą zabawą oraz muzyką, z reguły z charakteru jestem upartą osobą, ponieważ jeśli dążę do jakiegoś celu to za wszelką cenę chce go osiągnąć. Wolny czas spędzam z przyjaciółmi lub też grając na komputerze.

W: Czy trudno było ci pogodzić się z utratą Supporta?

M: Owszem, ponieważ myślę, że pełniłem swoje obowiązki dobrze, lecz wiadomo jak to bywa człowiek popełnia błędy, no co mam Ci powiedzieć z supporta do gracza, ciężko mi z tym, lecz nie ukrywam robię to co robię, zawsze się staram pomagać nowym graczom na serwerze, niestety tak czasem bywa, ale jedno wiem że nie warto się poddawać jeśli Ci na czymś zależy.

W: Gdy dostałeś degradację wiele osób w pewien sposób wyśmiewało cię, czy w jakiś sposób się tym przejmowałeś?

M: Szczerze? Nie, nie przejmowałem się lecz zdziwił mnie fakt że wiele osób odwróciło się o to nagle po utracie mojej rangi, każdy wie że ludzie wiele rzeczy mówią a gdzie leży prawda tego nie wie nikt.

W: Czy gdy jeszcze byłeś w TSA, miałeś jakieś problemy z wyrabianiem normy reportów i normy tygodniowej?

M: Szczerze? Wyrabiałem normę reportów oraz normę tygodniową, co się dziwić siedziałem minimum 10 godzin na serwerze.

W: Ile około godzin w tygodniu wykorzystywałeś na wyrabianie normy reportów?

M: Większą część swojego czasu poświęcałem na raporty oraz na pomoc graczom, w nocy miałem chwilę wytchnienia i mogłem sobie normalnie pograć, jeśli siedzisz na serwerze jako support masz obowiązki które trzeba wypełniać, to nie są tylko raporty lecz również pomoc graczom którzy do Ciebie piszą w różnych sprawach i proszą o pomoc.

W: Czy masz zamiar pisać podanie na supporta w następnej rekrutacji?

M: Nie mam pojęcia, musiałbym się naprawdę postarać aby wrócić na rangę, kto wie jak to się mówi los pisze różne scenariusze.

W: Co sprawia ci największą radość na serwerze?

M: Największą radość na serwerze sprawiają mi lawety 4 poziom, nie no oczywiście żartuję, granie z przyjaciółmi oraz rozmowy do rana na mumblu, prowadzenie audycji i pomoc innym.

W: Wasza organizacja przez pewien okres była jedna z najbogatszych, co się stało, że już nie jest?

M: Większość osób posiada autka na domkach i nie są sprowadzane na organizacje ponieważ sobie tego życzyli.

W: Dlaczego do waszej organizacji nie ma rekrutacji?

M: Nie ma takiej potrzeby, jest to organizacja tylko dla osób znajomych oraz tych, którzy są ogarnięci.

W: Dobra, to wszystko. Dziękuje za wywiad.

M: Dzięki mordeczko, miejmy nadzieje że nasza rozmowa nie pójdzie w las, strzałeczka.

Redaktor @xWolfQ

Edytowane przez FragusS
Poprawa formatu

8 minut temu, xWolfQ napisał:

W: Wasza organizacja przez pewien okres była jedna z najbogatszych, co się stało, że już nie jest?

M: Większość osób posiada autka na domkach i nie są sprowadzane na organizacje ponieważ sobie tego życzyli.

chyba ktoś nie był w organizacji t4l

Dlaczego wszystkie wywiady z członkami ekipy są prawie takie same? xd

1 minute ago, SZYBKI|JD| said:

"Jedna z najbogatszych" 

1 minute ago, SZYBKI|JD| said:

Dlaczego wszystkie wywiady z członkami ekipy są prawie takie same?

Nie wiem, jest to mój pierwszy wywiad z byłym członkiem ekipy i pytania wymyślałem sam.

Jeżeli chodzi o wywiad  jest  w porządku - krótko i na temat. Jednak mogłeś bardziej się postarać i dodać więcej pytań - chociażby staż na serwerze, pojazdy, majątek etc. Jest też kilka błędów interpunkcyjnych do poprawy.

Teraz, SZYBKI|JD| napisał:

Dlaczego wszystkie wywiady z członkami ekipy są prawie takie same? xd

Pytania są zróżnicowane jednak może być tak, że się powielają z innych wywiadów.  

Odnosisz się do sytuacji które niedawno się wydarzyły, dzięki czemu sporo osób jest w temacie, który jeszcze ich interesuje. W ten sposób przyciągasz graczy do czytania twoich wywiadów. Widać, że odnajdujesz się w tym. 

Super, oby tak dalej ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin