Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Cre4tive - oskarżony przez Painkiller

Painkiller
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Cre4tive

Data i godzina zdarzenia:Około godziny 18:10
    Pełen opis sytuacji:Jechałem sobie na magazyn w ls ale gdy przejeżdżałem koło cygana pomyślałem że gdzieś tutaj jest ceną wegla więc skręciłem w bok był tam jakiś kaziu i cre4tive zapytałem się gdzie jest tablica z cenami węgla pokazał mi w którą stronę to poszedłem podczas powrotu pobiegłem jakoś inaczej i można było przejść przez teren zamknięty więc przeskoczyłem przez barierkę i gdy byłem już przy 2 końcu barierki tuż obok mojego auta dostałem strzał z paralizatora i zostałem posadzony w radiowozie przebiegałem teren bokiem myślę że będąc na nim 5 sekund to wszystko gdy prosiłem funkcjonariusza o to żeby podszedł do mnie poniewaz miałem pytania dot. Np ile odsiadki , że ja już jadę itd nie reagował, funkcjonariusz gonił jakby jakiś szatan w niego wstąpił ciągle biegał, i wyczail jakiegoś gracza mniej ogarniętego którego również zestrzelił i posadził do radiowozu gość wogole nie ogarnął  pisał że auta ogladal i nie rozumie później 3 typek nie zdążył nawet wbiec na teren dostał strzała i posadził nas 3 w ciągu 5 minut w radiowozie ale teraz zaczyna się ciekawie przyjechałem tam całym rozwalonym autem i funkcjonariusz kogoś kolejnego dopadł i posadził w moim aucie na ss nie widać dokładnie ale myślę że sytuację pamięta ja już taki że mnie wypuści a on wsadził go do mojego prywatnego auta nie wiedział chyba że jak auto nie ma drzwi to można uciec i tak też zrobił zaraz Cre4tive go zauważył ponownie zestrzelił i wyjął mnie z radiolki i jego wsadził na moje miejsce szczerze z sytuacją że nie ma gdzie się ludzi pakować i daje się ich do prywatnego auta to pierwsze widzę . Mogę tylko pochwalić za wyborowe strzały . Chciałbym się również dowiedzieć czym funkcjonariusz się kierował ladujac osobę do mojego auta .

@Minkolaj gość który został posadzony do mojego auta.

P.s sory że zdjęcie robione telefonem 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

http://imgur.com/8J7WyRY

Ja, Painkiller zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

27 minut temu, Painkiller napisał:

Spoko więc zacząłeś ładować ich do mojego auta ? Xd

Z tym pojazdem prywatnym to był akurat fail - fakt nie wiedziałem, że można uciec natomiast wiedziałem, że jest to Twój pojazd i nie ma szansy, aby ktoś nim odjechał, a nie mieliśmy wystarczająco jednostek żeby osadzić kolejnego gracza. Ciebie wypuściłem po upływie około 5 minut, dlatego gracz zajął Twoje miejsce w radiowozie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin