Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[KONKURS] Szybkie paluszki

Tymin
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Posłuchajcie, konkurs jest banalny i każdy może wziąć w nim udział. Naprawdę warto. Do zgarnięcia 15 000PLN dla osoby o najszybszych paluszkach :D 

Wystarczy, że w odpowiedzi do tego postu wkleicie link ze swoim rekordem. Osoba, która zdobędzie tych punktów najwięcej, wygra całą pulę.
Dodatkowo muszę od Was wyżydzić trochę lajków, więc koniecznie strzel like oraz zaobserwuj mój profil. No i co, wszystkim życzę powodzenia :D
Koniecznie też musi być to wersja angielska, taka jak w linku.

https://10fastfingers.com/typing-test/english

Również, aby uniknąć zbędnego spamu, gdy wkleicie już swój rekord, a jednak uda Wam się pobić obecny rekord, edytujcie post i wklejcie nowy link.
Konkurs zostanie zamknięty za 3-4d a wyniki powinny ukazać się maksymalnie 12h od zamknięcia konkursu.

Uwaga:
Liczona jest tylko liczba poprawnych słów, a nie WPM (słowa na minutę).

Mi się udało zdobyć tyle:
 1_73_398_366_32_71_6_15

Edytowane przez Tymin
Pobiłem rekord :D

1 minutę temu, Hinox napisał:

Drogi Panie @Tymin;

według mnie powinien być nagrany filmik, a nie screenshot, ponieważ można to podrobić zbadać element w przeglądarce i wpisać jakąś nie realną liczbę.

Pozdrawiam

Jak dasz ss z ich linku to nie jest podrobione

W dniu 1.02.2019 o 23:02, Hinox napisał:

Drogi Panie @Tymin;

według mnie powinien być nagrany filmik, a nie screenshot, ponieważ można to podrobić zbadać element w przeglądarce i wpisać jakąś nie realną liczbę.

Pozdrawiam

Już po xd

Wygrał @1337dawidxek. Po nagrodę zgłoś się do mnie na serwerze :) 

W dniu 31.01.2019 o 19:54, 1337dawidxek napisał:

Kilka godzin roboty i w końcu się udało. Teraz rip moje palce... XD

1_138_690_690_0_128_0_1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin