Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na St4siek

Arczix.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: ArczixPr0
Login z serwera: ArczixPr0
Nick osoby oskarżonej: St4siu
Powód napisania skargi: Włożenie do więzienia na 15 minut za taranowanie SAPD, animki, w tym jest rzecz że ja nie mam prawa jazdy i nawet autem nie jeździłem.

Przybliżona data zdarzenia: 5.02.2019 okołó
Dowody:
unknown.png

unknown.png
Opis sytuacji: Złapano mnie za animacje, była "przesiadka" i od @Griski* przesiadłem się do @St4siek i potem stało się to co widać na ss... Złożyłem skargę na St4siek ponieważ on mnie wsadził do więzienia
Coś od siebie: Chcę żeby oskarżonych 2 graczy zostało ukaranych.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:   https://imgur.com/a/H6rnvKo

Cześć. 

Na samym wstępie chciałbym cię poinformować, że skarga jest napisana nie prawidłowym wzorem.. 

Sytuacja wyglądała tak:

Gdy przejeżdżełem obok spawna, to ty jak jakiś typowy "cejot" zacząłeś odwalać animacjami takimi jak: /sikam /wale itd. Oczywiście wszystko w moją stronę, dodatkowo skakałeś mi po radiowozie po prostu odwalałeś, najpierw dostałeś z paralizatora. Akurat nie mogłem się wtedy tobą zająć, bo była akcja. Odjechałem na tym się skończyło, ale to jeszcze nie koniec. Po pościgu jechałem z zatrzymanym na spawna pod bankomat. I tak się złożyło, że znowu ty. Odwalanie, animki itd.. Nie mówię o taranie, bo ty nawet nie miałeś samochodu.. I wtedy już przegiąłeś z tym odwalaniem. Od razu zostałeś zakuty i przewieziony do więzienia. 

Za:

Utrudnianie czynności funkcjonariuszom.

Naganne zachowanie w miejscu publicznym. 

Zniewaga funkcjonariusza. 

I zapewne coś jeszcze, lecz wszystkiego nie spamiętam. 

A teraz przejdźmy do więzienia, powiedziałem jasno koledze za co ma cię włożyć. 

Najwyraźniej nie zapamiętał i się pomylił.. Czas i tak był taki sam jaki miał być więc nie widzę problemu 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin