Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na rekin.rw

JakubixIsHere
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:Rekin.rw
    Data i godzina zdarzenia: dzis kolo 15-16
    Pełen opis sytuacji: siedzialem na gali strech dobrze bardzo stał zaparkowanie aa nie da sie tam ustac prosto ponieważ by blokował parking. A ten z du*y mi zabral to do pp
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/uqrzZ0P

Witam serdecznie!

Więc tak pojazd został odholowany ze względu na to, że zajmował 3 miejsca parkingowe. Gdyby ustawił go Pan w sposób prawidłowy (tj. prosto) nie zostałby odholowany.

Poniżej przesyłam dowód:

wB8tnxo.jpg

Myślę iż sprawa została rozwiązana, i na przyszłość radzę zachować kulturę pisząc takową skargę bo jest to forma bezpośredniego kontaktu z zarządem San Andreas Police Department.

Z poważaniem         

LC1pXCk.png           

Edytowane przez rekin.rw

1 godzinę temu, JakubixIsHere napisał:

ty chcesz se nabic cos czy co?

Nie mam czego nabijać, poza normą tygodniową. Lawety są dla Cadetów. Jednak jako iż nudziło mi się postanowiłem pomóc frakcji SARA w której było mało jednostek i patrolować San Andreas lawetą. Za wsadzenie auta na pp dostaję się 24PLN, co tak naprawdę w większości nie idzie do mojej kieszeni tylko na naprawę lawety i zatankowanie jej.

W dniu 9.02.2019 o 19:29, rekin.rw napisał:

Witam serdecznie!

Więc tak pojazd został odholowany ze względu na to, że zajmował 3 miejsca parkingowe. Gdyby ustawił go Pan w sposób prawidłowy (tj. prosto) nie zostałby odholowany.

Poniżej przesyłam dowód:

wB8tnxo.jpg

Myślę iż sprawa została rozwiązana, i na przyszłość radzę zachować kulturę pisząc takową skargę bo jest to forma bezpośredniego kontaktu z zarządem San Andreas Police Department.

Z poważaniem         

LC1pXCk.png           

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin