Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

skarga na deluXe-oskarżony przez szadek

Szadek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: deluX
    Data i godzina zdarzenia: 2019-02-14 godz. 21:30
    Pełen opis sytuacji:  Jechałem sobie z kolegą zr od strony lotniska w stronę giełdy. Nagle zza górki zobaczyłem wypadek który w ogóle nie był oznaczony ostrzeżenie tym trójkącikiem. Funkcjonariusz twierdzi ,że << deluXe [350]: to nie oznacza ze masz wjechac w nas vmaxem jechałem 80km/h drogi funkcjonariuszu. Po czym jak z tej prędkości uderzyłem w zaparkowany radiowóz policjant bez żadnych skrupułów zaczął we mnie strzelać i w mój pojazd co skończyło się moją śmiercią. Całe zdarzenie widział jadący ze mną mój najlepszy kolega @kubale
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Mam ss tylko jak już zginąłem ale mam świadka ,który potwierdza całe zajście ,ponieważ siedział obok mnie na fotelu. Tu mam ss https://imgur.com/a/MRYiNHS tu oznaczam funkcjonariusza @deluXe

Witam

Zacznę od tego, iż teren był dobrze zabezpieczony a znaki były na swoim miejscu. Nikt inny nie wjechał w nas (pomijając odwalaczy) bo każdy widział znaki, tylko Ty wyjechałes w nas z dość dużą prędkością, sądzę to po tym, gdyż po uderzeniu Twój pojazd bardzo podskoczył. Po oddaniu pierwszego strzału nie chciałeś wyjechać tylko dawałeś gazu żeby przebrnąć przez barierki (przynajmniej u mnie to tak wyglądało, lagi 4life itpi więc czekam na wypowiedź innych) dlatego zostałeś przez nas zabity.

Z poważaniem

Police Officer I deluXe

Powołuje @St4siek @Veon  @Griski* @Janin do wypowiedzenia się ponieważ byli tam ze mną i wiedzieli całą sytuację.

Dobra.

Było postawione utrudnienie, znaki były a także dyski. Więc nie pisz że nie widziałeś.

Z całym impetem walnołeś w radiolke. Jakby właśnie nie on to byś uderzyl w ratowników i poszkodowanego więc stworzyłeś duże niebezpieczeństwo zagrożone ich życiu.

• Administrator

Witam, z racji iż ta skarga jest powiązana ze mną to się wypowiem.

30 minut temu, szadek napisał:

w ogóle nie był oznaczony ostrzeżenie tym trójkącikiem.

28 minut temu, kubale napisał:

nie było widać wypadku

14 minut temu, szadek napisał:

nie było ostrzeżenia na mapie

Faktycznie u Was nie było widać wypadku, ale jak zobaczysz na tego ss'a to widać, że było utrudnienie, więc nie wyzywaj nas od razu od kłamców tylko poproś o jakieś dowody, proszę tutaj masz dowód, że było utrudnienie. --> https://imgur.com/a/PVIjnge

A co do tego że zostałeś zabity nie widziałem tego, ale słyszałem na mumble że z cała prędkością uderzyłeś w radiowóz.

@Veon ss mógł być z przed np 30 min na ss kiedy umierałem to nie było żadnego ostrzeżenia więc to jest niemożliwe żebym was widział specjalnie bym nie wjechał ,ale naprawdę była górka i nic widać nie było i na mumblu musieli ci źle powiedzieć,bo 200 to ja tam na pewno nie miałem ,bo jakbym tyle miał to bym do środka wskoczył a tak wyskoczyłem kapeńke i po hamulcach ale niestety nie wyhamowałem i uderzyłem na pewno nie był to celowy zamiar

@szadek 

Co do utrudniania na mapie....

Faktycznie, mogło go nie być, lecz gdy przyjechaliśmy na akcje, utrudnienie już było i prawdopodobnie zostało ustawione przez gracza z innej frakcji, który mógł dostać crasha, networka, albo musiał wyjść, a gdy wyjedzie utrudnienie znika.

A jeśli tak bacznie obserwujesz mapę, nie wydało Ci się dziwne z 15 blipów w jednym miejscu? 

Ode mnie tyle, nic więcej dodać nie mogę bo już wszystko wytłumaczyłem.

Miłego wieczoru.

Dokładnie na mapę nie patrzyłem a jakby było żółte ostrzeżenie to bym przecież widział bo inny żarówiasty kolor. Uwierz mi jakbyś nie zaczął strzelać serią to bym naprawdę nie napisał skargi ale mnie tym zachowaniem zdenerwowałeś

A wiec ja również się wypowiem bo byłem na miejscu. 

Co do zabezpieczenia było dobrze zrobione. Jako policjanci jesteśmy odpowiedzialni za pilnowanie porządku. Zagrażałeś i byłeś nie bezpieczy. Gdyby nie moja radiolka która tam stała jak i zabezpieczenie trafił byś w medyków itp. Co do utrudnienia nie mogę sie wypowiedzieć co się z nim stało bo było w 100%. Napewno było to kogoś z innej frakcji na co wpływu nie mamy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin