Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Qumik - oskarżony przez MrMisiek

MrMisiek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Qumik
    Data i godzina zdarzenia: 16.02.2019r godz. ok 17
    Pełen opis sytuacji: Uciekałem przed policją, schowałem szybko samochód do poczekalni i zacząłem uciekać, gdy mnie dogonił chwycił mnie i wziął mnie do radiowozu, mój kolega podszedł, ponieważ ja miałem muta i napisał żeby dał mi mandat, on napisał że nie mogę wybrać opcji z mandatem, ponieważ mam muta, a gdy przewiózł mnie na komisariat i podał powód zatrzymania wpisał, że odmówiłem mandatu
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Nie mam jak teraz podwierdzić, jedynie to tylko mój kolega

1.Więc tak zacznijmy od Początku.

Był Sobie piękny Sobotni słoneczny dzień aż tu nagle Mombean taranuje mnie na mechu. Rozpocząłem za tobą pościg jak zwykle 0RP, ale zaraz Sobie pomyślisz "Ta ta daj dowody', otóż już daje przyjacielu :*.

https://imgur.com/a/bGR0Ngc

2. Teraz przejdźmy do tego "Nie dałeś mi wyboru".

Podbiegł twój "Kolega" który pisał, że bierzesz mandat. Skąd  miałem widzieć czy jest to prawda... potem dał bym mandat i by było "Co ty robisz. ja typa nie znam!!! masz lotke z SAPD!!!!" itp. Jeżeli napisał by to Support wyglądało by to innaczej.

3. Przejdźmy teraz do finalnego momentu dla czego nie wierzyłem w to co pisał twój "Kolega".

Spoiler

[2019-02-16 17:04:14] [Output] : Qumik [21]: Wyboru nie masz wiec licze ile bedziesz siedzial.
[2019-02-16 17:04:48] [Output] : Qumik [21]: 33 min.

[2019-02-16 17:04:54] [Output] : DZIK22 [162]: kolega ma muta i  sie pyta ile mandat
[2019-02-16 17:05:11] [Output] : DZIK22 [162]: a jak wyciagnie /
[2019-02-16 17:05:17] [Output] : Qumik [21]: To 33

[2019-02-16 17:05:34] [Output] : Qumik [21]: 33 min. Tutaj Odpowiedziałem Ci co się stanie jak wyciągnie.

@i: Teraz przechodzimy do tego dla czego Ci nie uwierzyłem:

[2019-02-16 17:05:38] [Output] : DZIK22 [162]: to nie jego auto. Tutaj zacząłeś twierdzić "że to nie jego auto" a jednak było to jego na dole dam dowód, Jeżeli był byś jego "Kolegą" wiedział byś zapewne ze był to jego pojazd.

Dla tego też nie uwierzyłem.

Dowód.

A i, że dodam na sam koniec... Popraw wzór.

Edytowane przez Qumik

Na samym początku poproszę punkciki dla Pana za spam.

Po 2. 

29 minut temu, MrMisiek napisał:

tak to byl jego pojazd

a wyciagac nie chcialem bo byscie dali z 3 tys mandatu za odbior z parkingu policyjnego i jeszcze oprócz musialbym placic z 5 tys 

Nie musiał byś płacić "3 k ani 5k" zapłacił byś połowę kwoty mandatu czyli 3300:2 = 1650 pln.

Po 3. Odmowa mandatu wpisuje zawsze. Mogł bym Ci dać też powód: Mute = Odmowa mandatu = Wiezienie ale nie chciało mi się w to bawić.

Po 4. Popraw wzór.

Po 5. Na przyszłość istnieje takie coś jak "edytuj".

Edytowane przez Qumik

1 minutę temu, MrMisiek napisał:

To dlaczego nie dałeś mi tego mandat?

Usuń mi więzienie lub chociaż skróc

Dał bym Ci ten mandat jeżeli był by to Support mówiący "Napisał reporta, że prosi mandat".

Ale gracz mówiący, że jest twoim kolegą, i że gadacie razem widział by, że jest to twój pojazd.. Postaw się w mojej sytuacji jak to wyglądało.

Piszę ci normalnie wyciągnij a tutaj podbiega ktoś i pisze "jestem jego kolegą", "to nie jest jego pojazd". Jeżeli byś z nim rozmawiał zapewne wiedział by, że jest to twój pojazd... a przynajmniej tak to z mojej perspektywy wyglądało.

Nie mam nic więcej do dodanie i czekam na wypowiedz zarządu.

Czy mi się wydaje czy teraz przyznałeś się do współdzielenia konta?

No ale cóż nie w mojej broszce w to wnikać.. Jak już napisałem 

19 minut temu, Qumik napisał:

Nie mam nic więcej do dodanie i czekam na wypowiedz zarządu.

@edit: Czyli przyznałeś się do przyjmowania majątku mniejsza z tym Admini zrobią z tobą co Trzeba. Ja nadal nic do dodania nie mam. Czekaj na wypowiedz Zarządu Frakcji oraz nie rób większego Off'topicu.

@MrMisiek

Edytowane przez Qumik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin