Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Teddy - oskarżony przez Heysiwer

Heysiwer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Teddy.
    Data i godzina zdarzenia: 21.02.2019r 17:40
    Pełen opis sytuacji: Byłem sobie na strefie DM i strzelałem się z graczami. Po chwili zauważyłem gracza @Teddy., który był na DM w skinie dostępnym dla normalnego gracza. Postanowiłem go zabić, bo myślałem, że to jest normalny gracz strzelający się na DM. Po ostrzale on wyciągnął paralizator i strzelił w moją stronę. Następnie wezwał transport i pojechałem do więzienia. Gdybym wiedział, że to jest członek frakcji SAPD, który jest na służbie to bym nie strzelał, ale widząc skina dostępnego dla gracza zdałem sobie sprawę, że to jest normalny gracz. Według mnie powinien zabrać odpowiedniego skina do tego typu akcji. Bo to jest trochę bez sensu, że sapd w skinach dostępnych dla gracza biega po DM i wysyła ich do więzienia za to, że to jest ostrzał sapd, jak nie mają nawet skina odpowiedniego to tego typu akcji. Dodatkowo dodam, że oskarżony nie trzymał żadnej broni charakterystycznej dla sapd. Jeśli członkowie frakcji mogą przebywać na strefie DM w skinach dostępnych dla graczy to uważam, iż powinno to być zmienione, bo z kąd my gracze mamy wiedzieć, czy to jest normalny gracz, który się strzela, czy sapd w cywilu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
✔ Powód: Ostrzał SAPD
✔ czas, który musisz odsiedzieć to 30 minut/y

Witaj. 

Skoro już napisałeś tą skargę, to się wypowiem.

Mianowicie wraz z @D@mian byliśmy na DM pojazdem nieoznakowanym. To jest powód dla którego nie miałem skina. A to, że nie wiedziałeś, że jestem z SAPD to już twój problem, na tym polega rola tak zwanego "tajniaka". To wszystko ode mnie. Więcej się nie będę wypowiadać, bo skarga nie ma najmniejszego sensu. Czekamy na zarząd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin