Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Co sądzą gracze?

Ensi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie gracze, chciałbym się od was dowiedzieć co sądzicie o kickach/warnach/banach/prawkach typu Gracz
AdiZ został/a wyrzucony/a przez Mirek_*, powód: UPS
Gracz |Jestem*Kotem| został/a wyrzucony/a przez Mirek_*, powód: UPS
lub "Taran^^" 
Wydaje mi sie że kick/warn/ban cokolwiek karającego ma ukarać, dać do zrozumienia a nie jakby to powiedzieć wyśmiać gracza "^^" <--- Dla mnie te ^^ znaczy jakby ktoś wię wywyższał podnosił brwi, takie mam range to moge karać ^^, 
UPS? UPS to takie urządzenie podtrzymujące napięcie gdy padnie zasilacz... A kick? nie wiem co to za powód wydaje mi się że nei dał on graczom do myślenia... kolejna sprawa dodawanie ;) :) Do warnów/prawek, po co to dodajecie? Wygląda to jako dokuczanie graczom , napiszcie warna bez tego, wygląda to estetyczniej, a najlepiej jak napiszecie go z dużej litery i zakończycie kropką... Reprezentujecie serwer a nie chlew, pokazcie się od porządnej strony (porządnie jest i tak bo robicie swoje), ale możecie to zrobić jeszcze lepiej. Nie traktujcie tego jako próbe udupenia etc... A jako sugestie czy też zapytanie. 

Edit.... 
Gracz przez te kary jest bardziej poniżony niż ukarany i zniechęci go to do gry niż zachęci, kara ma ukarać i dać do myślenia a nie wyśmiewać gracza czy wywyższać się nad nim. Dodam też, że nie wrzucam tu wszystkich do jednego worka, ani nie chce mówić kto jaki jest i jak kara, to już ta osoba powinna wiedzieć. 

Edytowane przez Ensi

Mnie tam by nie uraził kick z powodem "UPS" - lekkie czepianie się, a czucie władzy, wywyższanie się i faworyzacja zawsze była, jest, i będzie. - "za bogaty ten kto bogatszy niż ty, za mądry dla ciebie kto mądrzejszy od ogółu matołów." ;-)

Btw - warn z tekstem UPS, czy taran nie robi wielkiej różnicy. Doskonale delikwent wie co zrobił, a na warna czy kicka będzie lał ciepłym moczem.

Edytowane przez karoy_

Teraz, karoy_ napisał:

Mnie tam by nie uraził kick z powodem "UPS" - lekkie czepianie się, a czucie władzy, wywyższanie się i faworyzacja zawsze była, jest, i będzie. - "za bogaty ten kto bogatszy niż ty, za mądry dla ciebie kto mądrzejszy od stada matołów." ;-)

Nie mówie że ten kick uraża graczy, ale nie które są za długie nie potrzebnie rozwijane, możnabyło by je skrócić do jednego, ostatecznie dwóch maksmalnie trzech słow. Każdy ma swoje zdanie, dlatego pytam o to graczy na forum

1 minutę temu, Ensi napisał:

Nie mówie że ten kick uraża graczy, ale nie które są za długie nie potrzebnie rozwijane, możnabyło by je skrócić do jednego, ostatecznie dwóch maksmalnie trzech słow. Każdy ma swoje zdanie, dlatego pytam o to graczy na forum

Rozwijajta se, nie widze problemu w przeczytaniu tych więcej niż trzech słów w pare sekund w warnie do mnie. No chyba że ktoś czyta każdą kare, skarge, apelacje jak robią to niektorzy.

Edytowane przez karoy_

1 minutę temu, Ensi napisał:

Taki przykład sprzed chwili " Auto:DuSzKu, powód: Omijanie bana. (Papaty, polecam dobrego psychologa) ( 7 dni)" 
nie mogło się skończyc na Omijanie bana, A tu jakieś polecanie psychologów :/ 

To jest ban nadany automatycznie.

Jego treść pierwotnie brzmiała "Papaty, polecam dobrego psychologa". Gracz próbował ominąć karę, więc automat zbanował go z powodem "Omijanie bana (treść bana)".

3 minuty temu, Ensi napisał:

Taki przykład sprzed chwili " Auto:DuSzKu, powód: Omijanie bana. (Papaty, polecam dobrego psychologa) ( 7 dni)" 
nie mogło się skończyc na Omijanie bana, A tu jakieś polecanie psychologów :/ 

Taki powód, jak ktoś jest pajacem który przykładowo żeruje na niewiedzy nowych graczy to powód z jego paroma licznymi "wyczynami" do powodu nie pomoże.

A jak taki Magulon napisze w powodzie prawka "102 metry" to przynajmniej śmiesznie jest, mnie by to przy prawku nie uraziło w żaden sposób. Wręcz uszczęśliwiło, przy nowym rekordzie.

Edytowane przez karoy_

Jak dla mnie tylko niepotrzebne czepianie się, każdy ma swój własny sposób karania, a to co ty tu mówisz to jest tylko twoja interpretacja, ja szczerze wolę takie "wesołe" powody warnów/kicków itp itd, ponieważ nawet jak dostaniesz karę to się można pośmiać. A co do tej emotki ^^ to nie jest unoszenie brwii tylko zaciesz ^^

i tak się nic nie zmieni, nie ma o co walczyć xD

tak samo jak z banami na kilka dni za obrazę admina bo to bogowie https://mta4life.pl/kary?t=0&amp;so=0&amp;so_t=0&amp;s=admina

#edit: jeszcze to - https://mta4life.pl/kary?t=0&amp;so=0&amp;so_t=0&amp;s=administracji

Edytowane przez Avillen.

4 minuty temu, Avillen. napisał:

i tak się nic nie zmieni, nie ma o co walczyć xD

tak samo jak z banami na kilka dni za obrazę admina bo to bogowie https://mta4life.pl/kary?t=0&amp;so=0&amp;so_t=0&amp;s=admina

Te bany nadawane są najczęściej gdy już ktoś otrzymał mute, a mimo to obraża w reporcie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin