Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Jak zwiększyć ilość FPS przypisując więcej RAM do MTA?

YankeS*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, z tej strony YankeS*. :D Jeśli twoja gra na serwerze nie spełnia twoich wymagań i oczekujesz większej ilości FPS'ów to ten poradnik jest stworzony dla Ciebie! <3 

==============================================================================================================================

Zaczynajmy! :D 

1. Na początku przekieruję Cię pod ten link: http://cleo.li/ abyś mógł pobrać bibliotekę CLEO. 

2. Po przejściu w ten link wybierz opcję "Download for GTA SA".

3. Gdy już Ci się pobierze biblioteka zainstaluj ją do folderu z grą. W moim przypadku (C://Pliki programów (x86)/Rockstar Games/GTA San Andreas).

4. Następnie pobierz ten plik: https://www67.zippyshare.com/v/qOnv2gy0/file.html (napis "DOWNLOAD NOW" na pomarańczowym tle).

5. Wypakuj go sobie najlepiej na pulpicie, zalecam zajrzeć w plik o nazwie CZYTAJ TO.txt.

6. Jeśli postąpiłeś tak jak napisałem w powyższych krokach gwarantuję Ci, że twoja gra stanie się o niebo lepsza! <3 

==============================================================================================================================

Dodatkowe informacje:

> > > Mianowicie nie potrzeba żadnych podmianek plików gry. Nie crashuje, działa poprawnie. < < <

Jakie są dostępne wartości pamięci RAM do wykorzystania?

> > > Dostępne wartości pamięci RAM to: 256 MB, 512 MB, 768 MB, 1024 MB, 1280 MB, 1536 MB, 1792 MB oraz 2048 MB < < <

\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Myślę, że w jakimś stopniu Ci pomogłem! Dziękuję za skorzystanie z mojego poradnika! Liczę na lajka! <3<3<3 

P.S Jeśli link wygasł niech ktoś zgłosi mi to na PW. ;) 

• 1 miesiąc temu...
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin