Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Jak szybko wejść na serwer

Prezes_ZKS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzisiaj pokaże wam jak jedym kliknięciem uruchomić oraz automatycznie połączyć się z naszym ulubionym Serwerem 4Life:hah:

Być może, niektórzy znają ten sposób, ja korzystam z niego od ponad roku. Ułatwia on wchodzenie na serwer, nie musimy zbędnie klikać w zakładki. Myślę że komuś się przyda.

Krok 1

• Kopiujemy adres serwera. W tym przypadku jest to: mtasa://127.0.0.1:22003

Krok 2

• Na pulpicie klikamy PPM (Prawym Przyciskiem Myszy), następnie wybieramy opcję ''nowy'', a ostatecznie po rozwinięciu opcji ''nowy'' wybieramy opcję ''skrót'' (Tak jak na zdjęciu niżej)

Spoiler

390161973_Beznazwy.thumb.png.a8d994efd774ae1e5ee184cf6c448957.png

Krok 3

• W oknie które nam wyskoczyło wklejamy nasz wcześniej skopiowany adres serwera. Następnie klikamy "Dalej" 

Krok 4

• Następnie dowolnie nazywamy nasz skrót, po nazwaniu klikamy "Zakończ"

Krok 5

• Utworzył nam się skrót na pulpicie. Teraz gdy dwukrotnie w niego klikniemy włączy nam się MTA, oraz odrazu po włączeniu zaczniemy dołączać na serwer 4Life

Dziękuje za uwagę. Myślę że komuś ten poradnik się przydał!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin