Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na adamek2409 - oskarżony przez J.o.K.e.R

Memento.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @adamek2409
    Data i godzina zdarzenia: 18:00 około 
    Pełen opis sytuacji: Naprawiałem sobie auto z kolegą a kolega pokazywał mi środkowy palec a pan adamek pomyślał że to było do niego jak mi się auto naprawiło i adamka to on stanął na środku mechanika i zaczął strzelać do kolegi bo do mnie pokazywał środkowy palec czekałem za nim wszystko było dla jaj z tym środkowym palcem a kolega biegał w koło całego mechanika a adamek nie umiał trafić w mojego kolega po czym trafił w moje przednie prawe koło.
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/NrFpVAM 

Witam Drogi graczu. Twoj kolega o nicku Dekoder wpisywal obrazliwe animki w moja strone typu srodkowy palec. Gracz postacia byl skierowany w moja strone. Prosilem go, aby zaprzestal jednak to na niego nie dzialalo. Kiedy podjalem dzialania wobec Dekodera ty cofnales sie autem a on zaczal biegac wokol twojego auta i przez przypadek trafilem w twoja opone. Podziekuj swojemu koledze za to, ze biegal wokol twojego auta oraz sobie, ze zamiast odjechac z tego miejsca to jeszcze podjechales. Sami jestescie winni tego wyniku jakim jest przebicie twojej opony. Dodam dla jasnosci, ze przebicie twojej opony bylo przypadowe a nie celowe. Pozdrawiam

Edytowane przez adamek2409
Dodanie zdania.

On może tobie pokazał ten palec ale ty go uderzyłeś jak ci się auto naprawiło pojechałeś na środek mechanika i zacząłeś do niego strzelać wtedy jak mogłeś go wcześniej zakuć bo go uderzyłeś.Dekoder raz do ciebie pokazał animke potem pokazywał do mnie a ty wyjechałeś z mechanika i zaczołeś strzelać do niego.

Edytowane przez J.o.K.e.R
Dodatkowe zdanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin