Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z członkiem ekipy DanieK.

TiVo.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

maGnqqa.png

Dziś pragnę przedstawić wywiad z członkiem ekipy DanieK . Miłego czytania!     

T - TiVo*999
D - DanieK

T: Witam, z tej strony Aplikant TiVo*999, czy mógłbym zadać panu parę pytań?

D: Witam, jasne.

T: Zacznijmy od najprostszego. Opowiedz nam coś o sobie. ?

D:  Jak można zauważyć po moim pseudonimie w grze, mam na imię Daniel. W tym roku skończę 16 lat. Obecnie uczęszczam do pierwszej klasy technikum informatycznego. Jeżeli chodzi o rzeczy, o których nie każdy musi wiedzieć, to prywatnie moim kuzynem jest Administrator AdiK.. Sądzę, że jestem miłą oraz spokojną osobą. Interesuje się w głównej mierze informatyką, dlatego też postanowiłem kształcić się w tym kierunku. Na serwerze obecnie pełnię funkcję Supportera.

T: Skąd pomysł na nick DanieK?

D:  Mój pseudonim w grze, tak jak wspomniałem wyżej, jest ściśle związany z moim imieniem. Litera “K” to po prostu dodatek.

T:  Jak się czułeś, gdy zobaczyłeś swój nick w wynikach na supportera?

D: Byłem oczywiście zadowolony. Nie ukrywam, że dość dużo pracy wkładałem w pisanie podań, które zawsze były na wysokim poziomie. Gdy jednak emocje opadły zdałem sobie sprawę, że jest to poważne wyzwanie i muszę robić wszystko aby jemu podołać.

T: W jaki sposób  dowidziałeś się o 4life?

D: Na serwer trafiłem dość przypadkowo. Dawniej przeważnie grałem na serwerach typu “pseudol”, gdzie miałem rangi zaczynając od Supporta, a kończąc na Administratorze RCON. Stwierdziłem jednak, że te serwery nie są zbyt trwałe, więc postanowiłem poszukać czegoś stabilniejszego i tak 29 grudnia 2015 roku znalazłem się tutaj.

T: jak się rozpoczęła  twoja przygoda na 4life ?

D: Rozpoczęła się chyba tak jak dla każdego początkującego gracza. Zdałem prawo jazdy, poszedłem na pracę Magazyniera i zarobiłem na pierwsze auto. Później już jakoś się potoczyło. Od samego początku gram wspólnie z AdiKiem oraz kolegą SebKiem.

T: Co powiesz na biznes 4FIGHT w którym jesteś?

D: Biznes moim zdaniem funkcjonuje bardzo dobrze, mamy wiele pomysłów oraz cieszymy się zainteresowaniem graczy, co jest najważniejsze w tego typu przedsięwzięciu.

T: Czy grasz inne gry niż MTA?

D: Tak, obecnie oprócz MTA gram w takie gry jak CS GO oraz Fortnite.

T: To było ostatnie pytanie, bardzo dziękuje panu za poświęcony czas.

D: Dziękuję.

Aplikant: @TiVo*999

Edytowane przez FragusS
Poprawa formatu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin