Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Ciapci4k* - oskarżony przez oxplot

oxplot
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Ciapci4k*
    Data i godzina zdarzenia: 19.03.2019
    Pełen opis sytuacji: Jadę drogą z Fort Carson do lv. Jestem rozpędzony na prostej drodze policjant zatrzymał lawetę. Staną za nią poziomo i chciał wykręcić ,aby stać za nią w pionie  pionie. Wjechał na drogę nie rozglądając się. Uderzyłem w niego wysiadł z radiowozu i rozpoczął ostrzał bez powodu. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Witam, jako pierwsze chcę żebyś mi pokazał zdjęcie na którym widać że  stoję za lawetą poziomo bo nie potrafię sobie przypomnieć bo po tym incydencje miałem akcje RP, po drugie tak jak pisałem ci na pw przyznałem się do tego co zrobiłem więc nie będę okłamywał. Chciałbym też powiedzieć ze brakuje tutaj dowodów potwierdzających całą sytuację. Akcja wyglądała tak że robiłem zatrzymanie z cadetem ( @YankeS* który potwierdzi całą sytuację ) zatrzymaliśmy kuriera, robimy te całe RP wszystko fajnie aż w pewnym momencie kurier wyszedł, więc postanowiłem że go wpiszę ale patrzę i widzę lawetę która skraca i jedzie pod prąd to powiedziałem cadetowi na mumble ze kolejna szybka akcja się szykuje. Zatrzymaliśmy lawetę chcę już wpisać ten cały kod na zatrzymanie i naglę patrzę że ktoś mnie uderzył więc wysiadłem i chciałem podejść do auta które mnie uderzyło, aktualnie w ręku miałem pistolet ( którego nie powinien mieć ) wychodząc szedłem to osoby taranującej na alcie i aż nadusiłem nie ten przycisk bodajże ctrl i pistolet wystrzelił zabijając gracza, z początku nie widziałem nicku osoby która zabiłem aż w końcu napisała do mnie cytuję "coś ty odje*ał", napisałem że przepraszam oraz że zwrócę koszty naprawy auta opony nie zostały przebite. Gracz powiedział że go to nie obchodzi i piszę skargę nawet załatwiłem u Lisy żeby go tepneła z powrotem do mnie, przy okazji wytłumaczyłem jej wszystko. Gracz odmówił auto trafiło do przechowalni. Jestem świadom co zrobiłem było to nie godne zachowanie funkcjonariusza, oczywiście przepraszam jeszcze raz. Czekam na wypowiedź kogoś z zarządu. Jestem gotów na wszelki kary oraz oznajmiam że jestem świadom swojego czynu które zrobiłem. 

Edytowane przez Ciapci4k

18 minut temu, oxplot napisał:

Nigdzie nie napisałem ze mam to gdzieś i nie przeprosiłeś mnie napisałeś tylko że zwrócisz koszty. Dziwna sprawa że pistolet idealnie na mojej głowie miałeś. 

Faktycznie nie przeprosiłem cię na serwerze ( przeczytałem logi ), a z tym strzałem niestety wszystko jest możliwe. Nie będę się już z tobą się sprzeczał, jestem świadom swojego czynu oczekuję na wypowiedź kogoś z zarządu. https://imgur.com/a/XwyuIvb ss gdzie jest że zwrócę koszty.

PS: Poproszę o dowód w którym jest cała sytuacja, przedstawiłeś tylko zdjęcie na którym się przyznaję.

Edytowane przez Ciapci4k

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin