Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Janin - oskarżony przez Szender.

Szender
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Janin
Data i godzina zdarzenia: 19.03.2019 godzina ok 20:00
Pełen opis sytuacji: Jakiś czas wcześniej jadąc przez San Fierro uderzyłem w funkcjonariusza Janin po czym został rozpoczęty pościg. Na pościgu starałem się nie odwalać, jeździć w miarę normalnie, nie robic jakichś szalonych stuntów itp. Co prawda mogły się jakieś po drodze przytrafić ALE wynikały one tylko i wyłącznie z dużej prędkości przy której w grze nie zawsze można pojazd ogarnąć. Chyba każdy to wie. Podczas ostatniej akcji gdy jeździłem między barierami na autostradzie LV niechcący zahaczyłem o bandę wywracając auto do góry nogami. Gracz Janin "wyciągnął mnie za fraki" jak to miał w swoim bindzie i nawet nie dał możliwości odegrania RP z powodu jego WYMUSZANIA oraz insynuując mi tym samym, że CELOWO wykonywałem jakieś akcje które nie są zgodne z RP. Oczywiście karę w postaci więzienia oraz wykupu auta poniosę bo co do tego zastrzeżeń nie mam ale proszę Was drogi Zarządzie - nie zasłaniajcie swoich pracowników tłumaczeniem, że KAŻDY CELOWO odwala na pościgach.
Dowód, który to potwierdza całe zajście:
[2019-03-19 19:56:33] [Output] : * Szender traci przytomność
[2019-03-19 19:57:02] [Output] : Szender [235]: (( RP napisalem, że trace przytomność ))

[2019-03-19 19:57:03] [Output] : * Janin wyciąga zatrzymanego za fraki z pojazdu
[2019-03-19 19:57:18] [Output] : Janin [1]: Wymuszanie rp
[2019-03-19 19:57:31] [Output] : Szender [235]: to dobre wymuszanie rp
[2019-03-19 19:57:33] [Output] : Szender [235]: hahahahahahhahahahaha

I screenik już przy zatrzymaniu
fl1OkZI.jpg

Edytowane przez Szender

Zacznijmy od tego ze wiele razy walnąłeś w cos autem albo dachowałeś co widać na twoim ss dodam ze to nie pierwszy raz. Tym razem nie udalo ci sie obrócić auta i cie złapaliśmy. Wtedy ty wyleciałes ze swoim "mdleje" gdy juz dobrze wiedziałes ze nie masz szans na dalszą ucieczke. Był na kanale SandPower powiedział byśmy cie wyciągali z auta bo wymuszasz rp. Przez cały pościg ani razi nie odegrałes dopiero pod sam koniec jak wydachowałes i nie miałes czas na uciecze

proszę o wypowiedz osób które brały udział w pościgu: @SandPower @Michuu... @Veon

Edytowane przez Janin

Tak jak mówiłem - podczas pościgu nie można używać ogranicznika więc nie zawsze jest możliwość gdzieś odpowiedniego zwolnić dlatego auto jest ciężkie do opanowania i czasami mogą przytrafić się takie rzeczy lecz nie były one celowe. Śmieszne tłumaczenie, że wymuszam RP. No i niby czemu to miało być wymuszenie? Uderzylem, byłem na dachu więc był to wypadek tak ciężko odegrac RP? A może Wam się nie chce i dlatego wszystko zwalacie na wymuszanie? ;)

PS. Po co prosisz o jakies wypowiedzi osób wcale nie związanych ze skarga? ;)

Edytowane przez Szender

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin