Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na P1teRRR Fotarix  - oskarżony przez Ursus1614turbo

KacperDeliver
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  P1teRRR Fotarix 
    Data i godzina zdarzenia: 19/20 21.03.2019 
    Pełen opis sytuacji: Któryś z tych "sapdów" ma "Nagranie" niech je pokaże.Przyznaje się pocisnąłem ich trochę to prawda ale pod emocjach wk*rwienia to tak wyszło , Nie rozumiem jednego czemu mnie ztaranowali na początku 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: któryś z tych dwóch miał "Nagranie 

Edytowane przez Ursus1614turbo

Proponuję najpierw zapoznać się z regulaminem skarg SAPD.

W dniu 7.06.2018 o 00:14, Skipciu napisał:

Osoba ta winna jest zachować wszelkie przyjęte normy odnośnie netykiety, znaków interpunkcyjnych. 

Podczas tworzenia skargi należy pamiętać o wypełnieniu wszystkich możliwych rubryk, przedstawieniu rzeczowych dowodów, oraz podaniu tylko i wyłącznie całej prawdy..

Edytowane przez Fotarix

Sekundka, piszesz bezpodstawną skargę na mnie, po czym piszesz, że to ja Cię oczerniam i zwalam winę na kogoś. Do więzienia zostałeś wsadzony za taran SAPD, dm SAPD i jeszcze obrazę trzech funkcjonariuszy. Nie rozumiem tej skargi oraz czekam na decyzje Executive Staff'u.

Teraz, Ursus1614turbo napisał:

Po pierwsze chcieliście mnie ztaranować na początku dwa razy dajesz dowód jak tylko ja coś zrobiłem.

1. Nie prowadziłem pojazdu, a skarga i tak jest na mnie.

2. P1teRRR na pewno umyślnie nie chciał cię staranować

3. Nawet jeżeli wina byłaby po naszej stronie, to twierdzisz, że to ja powinienem dawać dowody obciążające samego siebie?

Teraz, Fotarix napisał:

1. Nie prowadziłem pojazdu, a skarga i tak jest na mnie.

2. P1teRRR na pewno umyślnie nie chciał cię staranować

3. Nawet jeżeli wina byłaby po naszej stronie, to twierdzisz, że to ja powinienem dawać dowody obciążające samego siebie?

Pan @P1teRRR napisał żebyś ty wypożyczył nagranie bym musiał poszukać w logach 

1 minutę temu, Ursus1614turbo napisał:

Pan @P1teRRR napisał żebyś ty wypożyczył nagranie bym musiał poszukać w logach 

Nie rozumiem do końca o co ci chodzi w tej wypowiedzi, ale materiał dowodowy już przekazałem wyżej, więc z mojej strony to wszystko. Jest to moja ostatnia wypowiedź w tej skardze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin