Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na ManiekPL - oskarżony przez Kamerzysta_LiptoN.

Freezu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jako iż tam byłem i widziałem całą sytuacje, mogę stwierdzić że wystarczyło podejść i POPROSIĆ o odjechanie bo słowo "OGAR!" można zrozumieć na różny sposób. Jeśli chodzi o te Fajerwerki to posiadał je tylko Kumpelek. Jak ty sobie stoisz większy odstęp od nas to raczej są marne szanse że ktoś zobaczy że ty coś tam piszesz o odjechaniu. Moim zdaniem Skargi można było uniknąć gdyby tylko ktoś był milszy, podszedł i powiedział normalnie "Proszę odjechać ponieważ utrudniacie mi pracę :)" mi by to wystarczyło, a nie "Wyjedz!!!!" , "NIE WIDZISZ ZNAKU?!". Tak wgl to "OGAR!" to widzę że było napisane do Deluxo które się przepychało jak jakaś 80-latka na promocji w Lidlu...

Dokładnie mi też by wystarczyło normalnie podejść i napisać " proszę odjecjac bo utrudniasz mi pracę" a nie " nie widzisz znaku?!" nie jestem jak większość graczy że gdybyś poprosil o odjechanie to ja bym prowokowal tylko gdybyś podszedł z kulturą to ja bym odjechał a ty podszedłes i blokadę masked się wypowiedział czekamy na wypowiedź zarządu 

Sprawa została wnikliwie przeanalizowana. Oficer swoim zachowaniem popełnił błąd, z tego powodu zostanie ukarany. Karą będzie nakaz przelania kwoty 20 000 PLN na konto oskarżyciela oraz nagana pisemna.

Edytowane przez Skipciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin