Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rexolowsky skarga na s383k

John_Terry
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login / nick: Rexolowsky

Serial: F2EE4BF31B1C7701FD908CE3811D87E2

Nick oskarżonego: s383k

Data zdarzenia: 01.04.2019 ok. godziny 18.52

Opis zdarzenia:  w miejscu blackfield intersection Las Venturas jechałem wraz z kolegą na giełdę, gdy podczas przejazdu gracz o nicku s383k wystawił mi przed twarzą kolczatki, które uszkodziły moje opony [koszt naprawy 1 - 1400 PLN]. Policjant zamiast przeprosić zachowywał się nachalnie oraz pisał coś typu : "No i co XD" , "chcesz to se napisz nic ci to nie da".  Nie zrobiłem nic nielegalnego... Dodatkowo logi z czatu w tym momencie : iPlastus [166]: CO TY ROBISZ  Bobik69 [227]: lspd reporta masz  iPlastus [166]: CZEMU MU OPONY PRZEBILES matvs. [163]: czemu opony przebiles

Edytowane przez Rexolowsky

Witam , po pierwsze miałem pościg jako ostatnia jednostka , postanowiłem rozłożyć kolczatki. Kolczatki były ustawione w kierunku sf na blackfield intersection. Dostałem sygnał że jedzie w moim kierunku , więc postanowiłem się rozłożyć.Nie moja wina że nadjechałeś z tyłu i rozwaliłeś sobie oponę , bo jechałeś pod prąd  , a co do tego cytatu "No i co XD" to poproszę logi że tak napisałem , a poza tym twój kolega mówił że nagrywał : [2019-04-01 18:52:37] [Output] : matvs. [163]: nagrane . Więc ja sam z ciekawości chce zobaczyć ten filmik, co do mojej opinii jechałeś pod prąd i rozwaliłeś sobie oponę , na dowód załączam ssa jak stałeś: https://imgur.com/a/gxWtZsm , nie moja wina , bo jakbyś jechał zgodnie z KRD (czyli nie pod prąd) to na pewno by takiej sytuacji nie było, czekam na ten filmik , i wypowiedź zarządu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin