Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Janin - oskarżony przez Gibionek.cj

SmothyN
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Janin
    Data i godzina zdarzenia: 09.04.2019; 20:50
    Pełen opis sytuacji: Zostałem zatrzymany z powodu przekroczenia prędkości, przyjąłem słuszny mandat, a funkcjonariusz wsadził mnie do więzienia za wpis. Wpisu na pewno nie mogłem dostać bo należałem wtedy do organizacij Tokio Drift i zgodnie z regulaminem organizacji nie brałem udziału w pościgach z SAPD. Dodatkowo wpis otrzymałem od osoby, której nawet nie widziałem nigdy na serwerze.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście
[2019-04-09 20:50:15] [Output] : Janin [452]: Proszę wyjść z pojazdu jest pan poszukiwany
[2019-04-09 20:52:35] [Output] : Janin [452]: 29.03.2019-Ucieczka przed SAPD - PO l MRDavid
[2019-04-09 20:54:21] [Output] : Janin [452]: w takim razie 20min za wpis
[2019-04-09 21:01:13] [Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
[2019-04-09 21:01:13] [Output] : ✔ Powód: 1 wpis za ucieczke przed SAPD
[2019-04-09 21:01:13] [Output] : ✔ czas, który musisz odsiedzieć to 20 minut/y

Ja, Gibionek.cj zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Zabawne, miałeś wpis za ucieczkę przed SAPD  od MrDavid to dostałeś wiezienie. Skoro nie znasz takiej osoby to nie moja wina. Druga sprawa to taka iż wyjechałeś do mnie z tekstem [2019-04-09 20:51:58] [Output] : << Gibionek.cj [195]: Ja siedziałem już za wpis // a w skardze napisałes ze nie uciekałes bo nie mozesz wiec coś tu nie gra. Moim zdaniem jest to po prostu śmieszne jak cała ta skarga

ps. mam SS'ki wpisu tego oto pana lecz nie wiem czy mogę je wstawić (by nie było że wstawiać coś poufnego)  dlatego jak coś to podeśle zarządowi na pw

4 minuty temu, Janin napisał:

Zabawne, miałeś wpis za ucieczkę przed SAPD  od MrDavid to dostałeś wiezienie. Skoro nie znasz takiej osoby to nie moja wina. Druga sprawa to taka iż wyjechałeś do mnie z tekstem [2019-04-09 20:51:58] [Output] : << Gibionek.cj [195]: Ja siedziałem już za wpis // a w skardze napisałes ze nie uciekałes bo nie mozesz wiec coś tu nie gra. Moim zdaniem jest to po prostu śmieszne jak cała ta skarga

ps. mam SS'ki wpisu tego oto pana lecz nie wiem czy mogę je wstawić (by nie było że wstawiać coś poufnego)  dlatego jak coś to podeśle zarządowi na pw

Chodziło mi o wpis, za który byłem w więzieniu chyba wczoraj, za wpis z 13.03 wtedy byłem w innej organizacji i wtedy robiłem pościg bo było to dozwolone. Gdy napisałeś o wpisie to myślałem, że chodzi o właśnie ten wpis.

Edytowane przez Gibionek.cj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin