Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[KONKURS] MOSIĘŻNY SADLER!

flex.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 12.04.2019 o 16:29, flex. napisał:

Cześć!
Dziś przychodzę do was z kolejnym konkursem, tym razem o samochód, a raczej o złotą strzałę!

Dzisiaj przybywam do was kochani z ekskluzywnym Sadlerem!
Pickup ten posiada (moim zdaniem) cudowne felgi, jakimi są Rimshime! (ID 1075), które cudownie podkreślają sylwetkę samego samochodu.
Silnik jaki znajduje się pod maską tego potwora to 1.4 w benzynie, który bierze wszystkie Waltony i Perki na 1/4 mili jak tylko chce!
Pojazd dodatkowo posiada kilka ciekawych elementów na pace - mianowicie dwie butle z gazem propan-butan (niestety sam pojazd nie posiada instalacji LPG).
Samochód został sprowadzony z Rumuni, właściciel zapewniał mi że jeździł nim tylko z dziećmi na zakupy, z tego co wiem miał ich dziewięcioro.
Jego maksymalnych osiągów i możliwości nie sprawdzałem, sam trzymam go pod kocem - jako zabytek.
W planach miałem przerejestrowanie go na pojazd zabytkowy, po wizycie w warsztacie samochodowym u @esportowiec
 dowiedziałem się że pojazd nie ma nawet w 30% oryginalnych części, ale to historia na inną okazję (XD)
Tak czy siak, dziękuję wyżej wymienionemu tunerowi za zamontowanie mi felg z bardzo małą doliczką.

tk7pO4W.png

Ci5KgoO.jpg

Co trzeba zrobić żeby wygrać tego byka?

- Polubić ten post :4l:

- Zostawić jakiś komentarz, obojętnie jaki :hah:

- Warto również zostawić obserwację na moim profilu, tam zostaną ogłoszone wyniki! ;]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wyniki będą ogłoszone, wtedy kiedy uznam, że jest już wystarczająca ilość osób, które spełniły powyższe wymagania. (Nie dłużej niż 5 dni)

Na jakiej podstawie będę losował zwycięzce? Pomoże mi w tym strona random.org

Zachęcam do wzięcia udziału w konkursie, te butle na pace są pełne (chyba).

Chojco daj daj hehehe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin