Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika <Losiu>, oskarżony przez <Freszowaty>.

..Fresh
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na pracownika <nick pracownika>, oskarżony przez <nick oskarżającego>.
Twój nick: Freszowaty
Nick osoby oskarżonej: Losiu
Powód napisania skargi: jadę sobie jesterem na na magazyn w Los Santos,wyrzuciło mnie z gry  po czym wchodzę patrze że pan losiu choluje mi auto poprosiłem go żeby zostawił mój samochód bo mnie wywaliło z gry i nie mam czym wrócić na magazyn w LS a ten bez czelnie odjechał i napisał

Dowody: [2019-04-18 12:39:43] [Output] : Freszowaty [258]: ostaw 

[2019-04-18 12:39:45] [Output] : Freszowaty [258]: moj

[2019-04-18 12:39:54] [Output] : LoSiU. [157]: a tomoja laweta

[2019-04-18 12:39:59] [Output] : LoSiU. [157]: :)

[2019-04-18 12:40:12] [Output] : >> LoSiU. [157]: oddaj mi to masz skarge

[2019-04-18 12:41:05] [Output] : >> LoSiU. [157]:ODDAWAJ TO Jak ja mam jechac jak wy*****o mnie z gry i przychodzi taki laweciarz i mi auto zabiera

Witam gorąco,

więc tak, środku ulicy co widać na załączonym obrazku: https://imgur.com/a/69fwC6x

Zostałem poproszony przez gracza abym to wziął, gdyż spowodował on wypadek i uszczerbek na zdrowiu fizycznym jak i psychicznym gracza.

Świadkiem zaistniałej sprawy jest @Suchy2132 który pozwolił mi zabrać auto.

A do do sprawy z CBK, została ona wyjaśniona na prywatnej wiadomości.

Życzę miłego dnia.

Edytowane przez LoSiU.

@LoSiU. nie jesteśmy po to by utrudniać graczom życie na serwerze, jesteśmy po to by pomagać i holować źle pozostawione auta. Jeśli gracz chciał odzyskać pojazd mogłeś po prostu mu oddać a nie na złość holować auto. Co do obrazy, gracz nic takiego złego nie napisał żebyś dodał w powodzie CBK. Pracownik otrzymuje ostrzeżenie pisemne. Planujemy wprowadzić małe zmiany co do holowania aut graczy gdy ich wyrzuci żeby nie było podobnych sytuacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin