Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kubasny. - oskarżony przez Jebanany

Jebanany.cj
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Kubasny.
    Data i godzina zdarzenia: Około 23:20 27.04.2019
    Pełen opis sytuacji: Stałem pojazdem Flash za barierkami ponieważ była akcja RP przy przemieszczaniu się objazdem na mechanika gracz Kubasny. trafił mi w opone a nie w gracza jechałem poprawnie gdy zacząłem się upominać o pieniądze gracz kazał mi odchodzić i bił mnie pałką a po czym zakuwał i wsadzał do radiowozu .
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Dowód zniszczonej opony . : https://imgur.com/a/duXqPkt

Witam, już Ci wytłumacze jak to było na prawde.

To tak... Po pierwsze, wjechałeś pare razy na teren zamknięty swoim Flashem, zignorowałem to i po ostrzeżeniu na spokojnie wyjechałeś, następnie wjechałeś na teren zamknięty, po czym mnie na środku skrzyżowania potrąciłeś, wtedy miałem pretekst do oddania paru strzałów w twoją stronę. Nie wiem, czy to miało być specjalnie, ale z mojej perspektywy specjalnie to zrobiłeś. Kolejną rzeczą jest to, że po tym, jak rzucałeś się do mnie, wbiłeś na teren zamknięty, po czym pisałeś o zwrot pieniędzy. Powiedziałem Ci, żebyś opuścił teren, ty dalej swoje, tak więc skułem twoją osobę, po czym za kare posiedziałeś sobie w radiolce. Dodam, że sytuacja z zakuciem zdarzyła się dwa razy i pierwsza interwencja nie przyniosła żadnego skutku.

Dodatkowo, popraw wzór skargi, bo brakuje Ci jednej rzeczy. Dodatkowo, dorzucam logi z twoim eleganckim zachowaniem, naucz się kultury na przyszłość.

Spoiler

JeBanany.cj [362]: ku**a

JeBanany.cj [362]: cwaniaki

JeBanany.cj [362]: co za pajac

<< JeBanany.cj [362]: wypusć mnie parówo z tej radiolki

<< JeBanany.cj [362]: wypuśc mnie ty łbie

Tyle odemnie, czekam na wypowiedź Zarządu frakcji SAPD, pozdrawiam cieplutko.

PO I Kubasny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin