Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

skarga na Kacperix3 - oskarżony przez nieznajomy431

nieznajomy431
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  Kacperix3
    Data i godzina zdarzenia: 03.05.2019 około 21-10
    Pełen opis sytuacji:byłem jedynym uberem na spawnie więc każdy chciał wejsc do mnie po chwili wiozłem jedną osobe i odjechałem ale te pozostałe 4 osoby wskoczyły na samochód powiedziałem im że napisze rapsa jak nie zejdą,wtedy pomyślałem że podczas jechania wiatr ich zrzuci. Wyjechałem ze spawnu i wtedy za mną zobaczyłem policje momentalnie chciałem zjechac na bok lecz jakis samochód zagradzał mi droge po chwili zatrzymałą mnie policja jednym z nich był  Kacperix3 którego nie obchodziło że wyjechałem dopiero z spawnu. był dla mnie nie miły, miałem kłopoty z internetem i mnie wywaliło teraz wchodzę i moje auto jest w parkingu policjyjnym za 500pln
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:nie mam dowodu i żadnego ss nie myslałem że bedem musiał pisac na forum. Dodam cos od siebie naprawde chciałęm napisac rapsa ale jak zobaczyłem was to troche sie zestresowałem i nie wiedziałem co zrobic.

Ja, nieznajomy431 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin