Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na P1teRRR - oskarżony przez fusend

fusend
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @P1teRRR
    Data i godzina zdarzenia: 24-05-2019 20;20
    Pełen opis sytuacji: Wraz z moją ekipą strzelaliśmy do SVAT zabiliśmy ich mieliśmy Czołg wodny,Longa,2Radiolki no i się tepam na dm a Funkcjonariusz czytaj @P1teRRR kampi na mnie z paralizatorem następnie wykonuje strzał .Moim zdaniem to jest niedorzeczne iż Funkcjonariusz kampi na tpev następnie dając mi 240minut. Pamiętajcie jak kuba bogu tak bóg kubie
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

[2019-05-24 20:11:47] [Output] : ● Opuściłeś/aś strefę bezprawia!
[2019-05-24 20:11:48] [Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a na event organizowany przez Masellko
[2019-05-24 20:11:52] [Output] : fusend [227]: to niezle
[2019-05-24 20:11:52] [Output] : O> Diament|DM| (218): mamy radiile
[2019-05-24 20:11:52] [Output] : ✔ Zostałeś/aś zakuty/a przez funkcjonariusza P1teRRR!
[2019-05-24 20:11:52] [Output] : ✔ Zostałeś/aś złapany/a przez funkcjonariusza P1teRRR!

4 minuty temu, P1teRRR napisał:

Miałem czekać, aż wbiegniesz na DM ryzykując tym samym, że mnie zabijesz? Byłem obok, widziałem, że zginąłeś, więc stwierdziłem, że zaraz się pojawisz przed DM'em ;).

więc tak 1. Jakbym cie zabił to otrzymał bym bana za zabijanie poza dm 2.byłeś obok grove street a nagle pojawiasz się na tpev?

2 minuty temu, P1teRRR napisał:

Wyraża więcej niż tysiąc słów.
WpSG2QF.png

2 minuty temu, P1teRRR napisał:

Wyraża więcej niż tysiąc słów.

Zdanie na środku nawiązywało do twojej wypowiedzi, tzn jeżeli bym się teleportował obok strefy to nawet gdybym wszedł na dm to byś mnie mogł zabić z poza strefy ,a jezeli ja bym cię zabił to bym otrzymał karę w postaci bana 

6 minut temu, P1teRRR napisał:

Sam się zaprzeczasz w tym momencie. Przeczytaj wszystko na spokojnie.

Ja mam przeczytać wszystko na spokojnie? Powiedziałem Ci 2 sposoby co byś mogł ze mną zrobić

1.Gdybyś  nie chciał za mną wbiegać na strefę

2.jakbyś chciał za mną wbiec na dm 

Nie rozumiem cię jeszczę te twoje śmieszne wypowiedzi na serwerzę  typu ,,ty kasztanie" itp 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin