Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na <SAFD> - oskarżony przez <KiLLYouDeaD>

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KiLLYouDeaD
Nick: KiLLYouDeaD
Serial: B63F5DD4B8DAD75DC9FCC17C93D8D9B3
Przynależność do frakcji: 
Opis sytuacji: Dnia 19 maja członek zarządu safd dostał bana na 30 dni za afka na służbie. Sam zawiesił się do wyjaśnienia sprawy następnie został odbanowany i nie został w żaden sposób ukarany we frakcji. Rozumiem że macie w regulaminie jakiś pkt że jeżeli przez upływem jednego dnia dostanie się ub to kary nie ma. Ale przepraszam bardzo to jeżeli zbanuje kogoś kolega i go odbanuje chwilę po akcji to nic mu nie zrobicie? Albo jeżeli dostał bana nie słusznie, ale potrzebna jest interwencja administracji rcon i będzie czekał parę dni to zostanie ukarany ? Patrząc na ten pkt sami go nie przestrzegacie w innych przypadkach. Gracz o nicku MikiQ  dostał bana 27 stycznia i tego samego dnia został wywalony, gdzie jest ten 1 dzień. Gdybym poszukał znalazło by się na pewno tego więcej.  Dziwne też jest to że w jednych apalacjach przy zerowaniu minut za afka trzeba czekać na rcon gdzie to wymaga czasu a w innych już nie. I co to ma być loteria kto kogo zbanował? Taki pkt regulaminu jest dobry do prawek lub mutów, a nie do banów za afka które prawie zawsze są słuszne, pomijając fakt, że ban był słuszny.
Dowody:

Świadkowie: ----

A wiec tak jak zostałem poproszony o wypowiedź wiec tak:

Sytuacja z dnia 19 maja godzina 4:44 wyglądała następująco. Robiłem sobie nockę na serwerze 4life po czym poprzez uchylone okno usłyszałem syrenę z mojej ojczystej jednostki w życiu realnym. Po czym natychmiast podniosłem się z krzesła i pierwsze co w biegu zacząłem szukać kluczy od domu, ponieważ byłem sam w domu. Następnie nie myśląc na temat tego czy wpisałem S2 po prostu wybiegłem z domu jak najszybciej, Każda osoba, która na co dzień jest w szeregach OSP wie na czym polega każda sekunda podczas ratowania życia ludzkiego. Jak każdy wie życie ludzkie jest ważniejsze.

Wracając na temat zawieszki która została wpisana przeze mnie to z góry za nią przepraszam, aczkolwiek wpisałem ją z powodu, że nie było żadnej osoby z zarządu/kg dostępnej na żadnym komunikatorze, wiec nie chciałem żeby wychodziły pewne problemy z powodu iż nie dostałem żadnej kary za otrzymanego bana.

A teraz przywołując pewne fakty które miały miejsce na tym serwerze a mianowicie:

1. Ban gracza @Yoshimitsuu za afk na slużbie ban zdjety w ciągu 30 minut żadnego wydalenia nie było :

2. Ban dla gracza @P1teRRR również za afk na służbie ban nie zdjety w ciągu 24h  wydalenia nie ma:

P.S. Tych przykładów mógłbym podawać w nieskończoność gdy dany pracownik frakcji posiadał bana słusznego na dłuższy okres.

Wszystko jest zrobione uczciwie z naszym regulaminem. Cytując:

1.2.Każdy pracownik bez względu na posiadany stopień ma obowiązek przestrzegać normy, które zostały wymienione poniżej.

1.4.Regulamin wchodzi w życie z dniem: 22.05.2018r.

8.2.Pracownik któremu zostanie zdjęta kara serwerowa w przeciągu 24 godzin nie zostaje ukarany.

Co do gracza @MikiQ ban nie został zdjęty w ciągu 24 godzin więc został wydalony z frakcji? Coś niezrozumiałego? :O 

W naszej frakcji @Fus1oN odznacza się wiedzą w wielkim stopniu wykraczającą ponad materiał podstawowy.. Dlaczego? Ponieważ w życiu prywatnym robi rzeczy, które my odgrywamy tutaj. Nie mam zamiaru opisywać jeszcze raz tej sytuacji ze wszystkimi szczegółami, ponieważ jest już opisana przynajmniej dwa razy. 

Nie ukrywam, że patrząc z mojej prywatnej perspektywy życie drugiego człowieka jest ważniejsze od tego, co robimy wirtualnie w grze. @Fus1oN został ukarany "zerowaniem minut", co było dla niego dosyć mocną karą. Stracił około 400 tysięcy wirtualnej gotówki. Nie mam nic więcej do dodania.

@Fus1oN zostałem przywołany, a więc się wypowiem, w mojej sytuacji byłem normalnie przy pc tylko zminimalizowałem pc, a nakryty zostalem po 70 sekundach, gdxie dopuszczalne jest 60, wrocilem, przeprosilem, ale mimo wszystko kare przyjąłem, a ty jak zniknąłeś to Cie nie było, dodam tylko ze poniosłem konsekwencje w których straciłem stanowisko dodatkowe, więc i ty powinieneś to stracić, pozdrawiam!

3 minuty temu, Yoshimitsuu napisał:

@Fus1oN zostałem przywołany, a więc się wypowiem, w mojej sytuacji byłem normalnie przy pc tylko zminimalizowałem pc, a nakryty zostalem po 70 sekundach, gdxie dopuszczalne jest 60, wrocilem, przeprosilem, ale mimo wszystko kare przyjąłem, a ty jak zniknąłeś to Cie nie było, dodam tylko ze poniosłem konsekwencje w których straciłem stanowisko dodatkowe, więc i ty powinieneś to stracić, pozdrawiam!

Nie przywołałem Cie w celu jakiejkolwiek wypowiedzi tylko w celu podania przykładów także proszę  o punkty dla pana wyżej.

Edytowane przez Fus1oN

My się wypowiedzieliśmy o wszystkim co ważne. Czekamy na werdykt Komisji Spraw Frakcyjnych.

@Fus1oN jeśli będzie trzeba to poniesie dodatkowe konsekwencje, byleby były adekwatne do sytuacji pracowników innych frakcji

Dziękujemy z naszej strony :D 

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin