Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Elegy 2.2

Kwiatko_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

39 minut temu, BidoN napisał:

Jestem zainteresowany ale normalną ceną, a nie zawyżoną :) 

Jednak to ja sprzedaje ten samochód a jak  ty jesteś typem handlarza to zapomnij że Ci ten samochód sprzedam :) 

PS: Możesz iść kupić samochody do tych co się pchają do tych osób które spamują skupuje samochody za 50/80% ceny rynkowej możesz już skończyć tutaj rzucać oferty bo i tak tego samochodu z moich rąk nie kupisz.

31 minut temu, fusend napisał:

sand 2.2 ft bez atrapy i up2 +100k 

Odapa nie chce już sandkinga

3 minuty temu, Kwiatko_ napisał:

Jednak to ja sprzedaje ten samochód a jak  ty jesteś typem handlarza to zapomnij że Ci ten samochód sprzedam :) 

PS: Możesz iść kupić samochody do tych co się pchają do tych osób które spamują skupuje samochody za 50/80% ceny rynkowej możesz już skończyć tutaj rzucać oferty bo i tak tego samochodu z moich rąk nie kupisz.

Odapa nie chce już sandkinga

czlowieku jak za 720k to masz ft na full bakach i najwiekszej atrapie bez nitra

to ze ma lampy inne niz niebieskie nie dodaje jej 50k do ceny xD

4 minutes ago, Kwiatko_ said:

Nie wierzę xD Skad pomysł, ze jestem typem handlarza? xD Po prostu wiem ile takie elegy stoją na giełdzie z cenami 735k xD Nie ośmieszaj się już jeśli jesteś typem cejotów zawyżających ceny :)

3 minuty temu, Miniek_ napisał:

czlowieku jak za 720k to masz ft na full bakach i najwiekszej atrapie bez nitra

to ze ma lampy inne niz niebieskie nie dodaje jej 50k do ceny xD

Czy ja gdzieś napisałem że dodają do ceny ? Ps jeżeli znajdziesz sobie ft na bakach to dobrze ja mam swojącene i jezeli ktoś oferuje mi 650k to jego oferta jest smieszna :)

2 minuty temu, BidoN napisał:

Nie wierzę xD Skad pomysł, ze jestem typem handlarza? xD Po prostu wiem ile takie elegy stoją na giełdzie z cenami 735k xD Nie ośmieszaj się już jeśli jesteś typem cejotów zawyżających ceny :)

Stoją to stoją zabronisz mi ustawienia ceny z którą dopasuje się do cen na rynku ? czy dalej będziesz pisał śmieszną oferte

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin