Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Ekipa do CS:GO

Innocent
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, na początku postaram się wytłumaczyć dlaczego piszę to tutaj, a nie na innych forach społecznościowych. Otóż szukam ekipy do CS:GO, a widzę, że w tym dziale są zamieszczane różnorakie wątki, więc ten nie powinien sprawiać tutaj żadnego problemu, a nawet jeśli to proszę zamknąć napisany przeze mnie wątek w tym dziale.

Otóż szukam osób grających w grę Counter-Strike: Global Offensive. Poszukuję graczy, którzy są napaleni na grę i potrafią coś grać. Moja aktualna ranga to G4, lecz spokojnie do skrzyżowanych kałaszków gracze mogą się zgłaszać, ponieważ ja spadłem po 3 miesięcznej przerwie od komputera. Na początku powiem, w jaki sposób ja gram. Po zaakceptowaniu meczu turniejowego zazwyczaj skupiam się w 100% na grze, pomimo tego, że większość gra dla zabawy, lecz ja staram się większość meczy, które zagram dać z siebie wszystko. Często gram z rangami wyższymi ode mnie po to by szybciej awansować i zazwyczaj mecze kończę z dobrymi statystykami. Jestem osobą, bardzo się wczuwającą w grę, więc szansa na to bym podał złe info jest bardzo mała, ponieważ nawet gdy padnę to zmieniam sobie graczy, którzy jeszcze żyją i staram się im podać informację co się dzieje. Mam również tzw. Game Sens - nie wiem jak to dokładnie opisać, lecz w skrócie w wielu sytuacjach, od rangi Gold 1 do MGE wiem co w danej rundzie będą przeciwnicy chcieli zagrać. Posiadam również umiejętności rozstawienia drużyny po mapie tak, by zabili chociaż jednego gracza, krótko mówiąc jestem dobrym prowadzącym w grze oraz graczem posiadającym wiele unikalnych pomysłów, o których Goldy i kałaszki nawet nie wiedzą (Mało jest takich, którzy spodziewają się co będzie przez drużynę przeze mnie ustawioną grane)

Osoby chętne do gry zapraszam do wypowiadania się w tym oto temacie, ponieważ z randomami z poczekalni w CS:GO nie da się grać.

Wymagania:

-Mikrofon,

-Minimalna ranga G3 + posiadanie jakichkolwiek umiejętności,

-Traktowanie gry na poważnie (Oczywiście żarty w trakcie meczu to na okrągło, lecz gramy po to by wygrać),

-Umiejętne rzucania granatów, zwłaszcza ---> Smoke, flash, mołotow,

-Min. ukończone 16/17 lat - Mogą zdarzyć się wyjątki,

-Orientacja na mapach takich jak - Overpass, Inferno, Nuke, Mirage, Train <--(Na tej mapie to i ja smoke nie potrafię ;D)

Dlaczego chcę zrobić sobie drużynę w CS:GO? 

-Mianowicie dlatego iż mam dosyć gry solo, ponieważ nie miałem meczu po wyszukaniu gry solo, w którym by nie było Rusków, gdyby szło się z nimi dogadać, to jeszcze by to jakoś uszło, lecz z nimi nawet nie da się wejść w BS. Gracze zamieszkujący w Polsce oraz chętni do gry, również inteligencjom nie grzeszą, więc szukam ekipy z którą mógłbym w końcu zagrać na wysokim poziomie i przy tym się dobrze bawić. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że Gold 4 MGE to żaden wysoki poziom, lecz grając na swoje rangi z drużyną, która coś ogarnia idzie bardzo szybko awansować.

Kilka moich ss'ów z moich ostatnich meczy, które wygrałem grając na wyższe jak i równe mi rangi: https://imgur.com/a/c0U495b     -     Zazwyczaj większość meczy grając solo z randomami z poczekalni CS:GO kończę z takimi statystykami, nie ważne czy mecz przegram czy wygram, lecz ostatnio na 20 meczy przegrałem tylko 4 więc jest to dobry wynik jak na grę z randomami.

Oto i mój link do profilu Steam i można tam sobie wszystko zobaczyć: https://steamcommunity.com/id/rudefix/

Mam nadzieję, że ktoś się zgłosi do gry, ponieważ mam dosyć trolli i innych, że tak powiem idiotów, myślę, że przy tym wszyscy z drużyny skorzystają. Szukam osób mających czas na grę, oczywiście ja też nie mam tego czasu wiele, lecz jakoś wieczorkami czy weekendami się zgadamy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin