Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

@lock

cinekdrajwer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Vincent 1.4 prawdopodobnie z roku 2002
ID: 47601
Pojemność silnika: 1.4
Przebieg pojazdu: 89571 km
Dodatki: Alufelgi, pomalowane ranty

Cena: 19 tysięcy
Coś od siebie: Witam, mam na sprzedaż Vincenta *BMW E30* 1.4 od zapalonego fana bmw w kolorze czarno-granatowym oraz felgi z rantami w kolorze czerwonym, sprzęt użytkowany przez nie palącego właściciela. Wizualnie jest w stanie dobrym jak widać na zdjęciach! dzwięk jest bardzo ładny z lekkim bassem. Silnik pracuje równo, skrzynia biegów oraz sprzegło bez zarzutu. Opony i napęd w stanie jak nowym, tylko wsiadać i jechać. Nic nie cieknie, nie stuka, bmw mi służyło do szpanowania na mieście oraz dojazdów do pracy. Myślę, że następny właściciel będzie tak samo zadowolony jak ja. Możliwość transportu poza tereny miasta San Fierro, interesuje mnie również zamiana za cadronę 1.6 na felgach bbs za moją dopłatą. Zapraszam na oględziny na żywo.
SS’y: 
https://imgur.com/a/pvnhOxR

Edytowane przez Ov33rL00rd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin