Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na <SAPD> - oskarżony przez <KiLLYouDeaD>

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KiLLYouDeaD
Nick: KiLLYouDeaD
Serial: B63F5DD4B8DAD75DC9FCC17C93D8D9B3
Przynależność do frakcji: 
Opis sytuacji: Znikające ogłoszenia / podejrzenie faworyzacji. Jak wiadomo duża część zarządu sapd odchodzi niedawno były tam dymy co były w ogłoszeniach. Dwójka z nich została wydalona nagle zostało wszystko wyjaśnione, a teraz jak patrzę nawet ogłoszenia o tym znikły. Chyba ktoś chce się wybielić przed odejściem :) 
Dowody:

Spoiler

2BhRc0i.png9wvqSHo.png

4 godziny temu, KiLLYouDeaD napisał:

Dwójka z nich została wydalona nagle zostało wszystko wyjaśniona

Tak, zostaliśmy wydaleni bo ówczesny lider zamiast dokładniej przyjrzeć się sprawie, wnioski wysnuł z wiadomości członków frakcji na discordzie. Po przedstawieniu dowodów jakie były nagrania, że nic złego z naszej strony nie wyszło, zostaliśmy przywróceni. Osobiście usunąłem ów linijki o nas, bo nie mam zamiaru zostać zapamiętany jako odwalacz, którym nie jestem ;) (od bodajże prawie roku nie dostałem żadnej kary, pozdrawiam) Wcześniej oczywiście zapytałem się, czy będę mógł usunąć ów wspomnienia o nas, w odpowiedzi dostałem oczywiście - tak.

jeśli będzie trzeba przyjmę punkty jeśli będzie trzeba, ale chyba wyczerpałem temat :) 

Edytowane przez Lampi

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin