Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Ravee- oskarżony przez zygzakmakalwin

isk187
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Ravee
    Data i godzina zdarzenia: 28.06.2019r ok. godz. 13:00
    Pełen opis sytuacji: Ravee stał na poboczu i mierzył prędkość na dzielnicy Garcia. Podjechałem tam i stanąłem dosłownie na jedną sekundkę i już chciałem odjechać to zaczął mi strzelać w opony (przebił 2 sztuki), Ja opuściłem pojazd, zostałem zakuty i wsadzony do więzienia na 23min, ponieważ nie przyjąłem mandatu. Założył blokadę na koło po niecałych dwóch minutach przyjechał VENOMEQ z Frakcji SARA i zabrał mój pojazd na parking policyjny.

Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/tkybcpI

Ja, zygzakmakalwin zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez zygzakmakalwin

Na początku popraw nick na mój.

Uszanowanie Police Officer I Ravee z tej strony się kłania.

Otóż tak podjechałeś tutaj jak mierzyłem prędkość zasłaniałeś mi widoczność a widziałeś jak inni zostali ukarani poprzez blokowanie mojej działalności.Zatrzymałem Cię za zniewagę funkcjonariusza ponieważ wyzywałeś mnie wulgarnymi tekstami oraz za nieprawidłowe parkowanie w miejscu nie do tego przeznaczonym.Miałem obok parking mogłeś z niego skorzystać.

https://imgur.com/a/o7wdiKh

Funkcjonariusz postąpił słusznie wsadzając Cię do więzienia za zniewagę i za złe parkowanie, powinieneś jeszcze dostać mute'a.

Co do przebicia opon, tutaj @Ravee popełniłeś błąd, użycie broni to ostateczność, najpierw poproś go kilka razy o odjechanie, napisz report, więcej profesjonalizmu.

Oddaj mu proszę 800PLN za te dwie opony i będzie po sprawie, wyślij tu screen przelewu.

Edytowane przez CampeQ

39 minut temu, CampeQ napisał:

Funkcjonariusz postąpił słusznie wsadzając Cię do więzienia za zniewagę i za złe parkowanie, powinieneś jeszcze dostać mute'a.

Co do przebicia opon, tutaj @Ravee popełniłeś błąd, użycie broni to ostateczność, najpierw poproś go kilka razy o odjechanie, napisz report, więcej profesjonalizmu.

Oddaj mu proszę 800PLN za te dwie opony i będzie po sprawie, wyślij tu screen przelewu.

Zacząłem go wyzywać, gdy zaczął strzelać bez powodu w opony, bo sie zdenerwowałem stanąłem dosłownie na jedną sekundę i od razu zaczął strzelać... Rozumiem gdybym tam stał chociażby pół minuty to już inna sprawa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin