Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z ciacho191

Pauli*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

maGnqqa.png

Witam, z tej strony Redaktor Specjalista @Pauli*

Przedstawiam wam wywiad z osobom na którą też spora część czekała, mowa tutaj o @ciacho191, osobie, która jest warta uwagi ze względu na jego zasługi dla serwera czy też strefy frakcyjnej, wkrótce pojawi się wywiad z równie ważną osobą - ale to tylko możecie się domyślić kim ona będzie.

Bez przedłużania, zapraszam do lektury.

P - @Pauli*
C - @ciacho191

Wywiad z Supporterem @ciacho191

P: Witam, z tej strony Redaktor Specjalista @Pauli*, czy mogę zadać panu kilka pytań?
C: Witam, bardzo chetnie odpowiem na kilka pytań.

P: Jak trafiłeś na serwer 4Life?
C: Na 4Life trafiłem przez przypadek. Grałem sobie w GTA Online na starym laptopie gdzie miałem 20 fps max. Po jakimś czasie znudziło mi się tam dlatego zacząłem szukać czegoś innego na podobiznę GTA Online. Zobaczyłem na YouTube kanał NeX’a i tam głównie grał wtedy właśnie na serwerze 4life no i tak przez 3 lata zrobiło się 4261 godz. 32 min.

P: Rozumiem, jak opiszesz swoje początki na serwerze?
C: Moje początki na serwerze były całkiem fajne. Zaczęły się od magazynu w Bayside Marina. Potem dołączyłem do frakcji Transport of San Andreas gdzie najbardziej bałem się egzaminów bo to mój pierwszy serwer gdzie dołączyłem do frakcji. Kkompletnie wtedy nie znałem topografii ale na szczęście się udało no i z Adepta doszedłem aż do Lidera frakcji.

P: Wspaniała historia, gdybyś mógł cofnąć się do przeszłości i zacząć od nowa - co byś zmienił?
C: Jak każdy popełniam błędy, niektóre sytuacje oczywiście cofnąłbym żeby nigdy tego nie było ale niestety cofnąć czasu się nie da żyje się teraźniejszością i to co się zrobiło kiedyś nigdy nie da się odwrócić.

P: Krótko i na temat, jak wiemy posiadasz rangę Support'a na serwerze, jak się czułeś gdy zobaczyłeś swój nick na liście wybranych osób na to stanowisko?
C: Cieszyłem się z tego że będę mógł doznać nowych doświadczeń, pomagać osobom,poznać jak tak na prawdę wygląda praca Supportera.

P: Jak długo jesteś na stanowisku Support'a i co trzyma cię na randze?
C: Na range Support’a dostałem się 11.02.2017 roku jak można szybko obliczyć grube 2 lata na niej siedzę. Z mojej rekrutacji zostałem tylko ja. Co mnie trzyma na randze otóż pewna Supporterka @Lisa_ którą na pewno każdy zna. Oczywiście też możliwość otrzymania administratora.

P: Gdybyś zobaczył swój nick na liście awansów na administratora, euforia byłaby podobna jak w przypadku Supporta?
C: Na pewno tak, cieszyłbym się ze w końcu awansowałem na range administratora.

P: Okej, odejdźmy od twojej rangi, byłeś liderem Transport of San Andreas, jak ocenisz swoją pracę na tym stanowisku?
C: Na Liderze Transport of San Andreas myślę że dobrze wykonywałem swoje obowiązki nikt nigdy nie miał zastrzeżeń co do mojej pracy oczywiście były wzloty i upadki ale zawsze jakoś utrzymywałem.

P: Jaki był powód twojego odejścia?
C: Powodem mojego odejścia to iż troszkę olałem szkole co prawda zdać zdałbym na pewno będąc dalej w frakcji ale zależało mi na wysokich stopniach aby moje świadectwo mówiło o mnie jak najlepiej. Oczywiście moja aktywność spadła do zera. Chciałem również naprawić kontakty z pewnymi osobami co mi się jak widać udało i bardzo się z tego powodu cieszę.

P: Czy praca na tak odpowiedzialnym stanowisku jak lider frakcji przyprawia o stres? Co najbardziej cię denerwowało/stresowało?
C: Oczywiście momentami był stres wielka odpowiedzialność spadła na moje barki. Ciężko mi powiedzieć co mnie najbardziej denerwowało gdyż odszedłem z lidera około roku temu dlatego niektórych aspektów nie pamiętam.

P: Czy masz w planach w przyszłości dołączyć do frakcji?
C: Na razie nie mam, chciałem wrócić do frakcji SAFD jednak brakuje mi do tego chęci i chciałbym skupić się na mojej randze w administracji.

P: Rozumiem, czy prócz MTA pogrywasz w coś innego?
C: Oczywiście, że tak w momencie promocji na Steam to pokupowałem sobie parę gierek takie jak metro 2033, metro last light sniper elite 3 i wiele innych, które aktualnie są moim planem na nudę. Też oczywiście bardzo dużo gram z Supporterką @Lisa_ dzięki czemu moja 'kariera e-sportowa' dalej trwa.

P: Jak myślisz, za 50 lat dalej będziesz grał w gry?
C: Jak dożyje to oczywiście że tak, gry sprawiają mi przyjemność a najbardziej jak mogę grać z kimś zagrać. Mam nadzieje ze za 50 lat będę mógł dalej grać z @Lisa_ o ile wytrzyma ze mną i będzie dalej chętna na różne gry.

P: Jakie są twoje plany na wakacje?
C: Pod koniec sierpnia wyjazd nad morze,jak na razie idzie ku dobremu :P 

P: Czym zajmujesz się w realnym świecie?
C: Pracuje jako dostawca/logistyk, transportuję towar do sklepu. Chodzę też do szkoły Policealnej na kierunku 'administracja'

P: Jaki posiadasz majątek na serwerze?
C: Majątek mam skromny więcej mi nie potrzeba tak na prawdę mam sabre 2.4, cometa 2.0 3 na serwerze, mananke 2.2 i parę autek typu perennial itd. nie trzeba mi zbyt wiele, przeważnie jeżdżę swoją Sabre.

P: Co sądzisz o naszej Redakcji?
C: Wasza Redakcja jest dobrze rozwinięta, dużo ciekawych informacji można tam przeczytać nie będąc w ogóle na serwerze, na pewno nie brakuje wam pomysłu i zapału do pracy, oczywiście występują błędy ale są one możliwe do poprawienia i ledwo zauważalne.

P: Rozumiem, na pewno postaramy się je poprawić, co lubisz robić w wolnym czasie na serwerze?
C: Pomagać graczom oczywiście, pojeździć z @Lisa_, to są moje priorytety.

P: Kto według Ciebie najlepiej (prócz Ciebie oczywiście) sprawuje się na randze w Administracji?
C: Trudno określić kto jest najlepiej sprawuje się na randze bo każdy w jakimś stopniu wyrównuje się co to obowiązków 

P: Co chciałbyś przekazać osobom, które w przyszłości będą aplikować na stanowisko Supporta?
C: Nie poddawajcie się i dążcie do celu.

P: Łatwiej być zwykłym graczem czy może członkiem administracji?
C: Szczerze to pograłem po miesięcznej przerwie jako gracz, osoby które mnie spotkały zachowywały się jak takie typowe dzieciaki gdzie tylko odwalać wyzywać i koniec. Gdy miałem nad nickiem Support to od razu wiedziałem słowo przepraszam zapłacę w ogóle bez żadnego pisania z mojej strony podczas gdy tylko stałem. Także jak było się kiedyś w administracji to ciężko wrócić na gracza, oczywiście gracz nie ma nic do stracenia jedynie swój majątek a do administracji dostają się nieliczne osoby a możliwość straty jest większa.

P: Planujesz dołączyć do jakiegoś biznesu?
C: Myślę, że nie, aktualnie jestem w biznesie Studia Filmowego.

P: Jak bardzo ranga Administratora RCON usprawniłaby Twoją pracę?
C: Administrator RCON jest rangą która nie jest tylko od sprawdzania forum jak i zarówno ogarniania na serwerze, dlatego zajmuje to bardzo dużo czasu, wysiłku i motywacji I jakoś nie myślę o niej, najbardziej póki co zależy mi na awansowaniu na rangę Administratora - to moje serwerowe marzenie.

P: Rozumiem, życzę ci jak najlepiej, zmieniłbyś coś na serwerze?
C: Szczerze mówiąc to nie, podoba jak jest teraz najważniejsze ze nie ma drastycznych spadków FPS 

P: Należysz do jakiejś organizacji?
C: Tak, należę do organizacji Dirty Angels, która jest na prawdę super.

P: Myślę, że wycisnąłem już z Ciebie wszystko, dziękuje bardzo za wywiad, na sam koniec - chciałbyś kogoś pozdrowić?
C: Oczywiście cala ekipę serwera jak i zarówno graczy :P 

P: Dziękuje, miłego dnia.
C: Ja również dziękuje, wzajemnie.

es2NM2i.png

Dziękuję ci raz jeszcze @ciacho191 za ten wywiad, to była dla mnie przyjemność.

Was drodzy gracze zapraszam do pisania komentarzy, wkrótce ukarze się Miesięcznik Redakcji także bądźcie czujni.

Bardzo nieciekawy wywiad. Zawiodłam się totalnie.. Niestety macie u mnie dużego minusa za brak ambitności.

Pełen szacuneczek za piękny wywiad, normalnie Pauli jeszcze trochę i przerodzisz się w mistrza. ;D

@ciacho191 pięknie, pięknie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin