Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pożegnanie XenonPL.

opelvectra
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak zacznijmy od tego że kupiłem sobie domek i auto stało tam autko gracza wiec mi go wytepali po czym swój postawiłem, upłyneło jakoś 2h wchodzę na server aż tu nagle auta nie mam pisze zeby mi go zespawnowali a tu ADMINISTRACJA taga trzoda jak na tak zwanym PYLU identyczna sytuacja ani pomocy kazali mi iść z buta podkreślam z buda z FC do LV lub SF napisałem na nich co o nich mysle a nagle kick "Zaloguj ponownie" wchodzę polatać moim aute stalionem nagle zaloguj BAN więc to jest mój koniec idę na inny serwer Pa******e jak skączył PYL tak skończy 4L ogólnie pozdrawiam : @Theekubaxxlk @Mr.sahima @SeciaK @Styks @Erykoss @Ksawicu @_aksyz @ Axidus* pozdrawiam chłopaki za miło spendzony czas kogo nie pozdrawiam: @Mr_Magulon @RIPSONx @guake123 ogólnie 4L to już Dno takie L DNO tylko 4L DNO hehehe ;D  żegnam was tylko prawilnych ludzi a nie świń i knurów nie ograów a pozdrawiam również CJ do niech jest szacunek a oni maja do ciebie co jak co to CJ też człowiek jak powiesz CJ to odrazu 4L sie włącza a banda nie ogarów to więksość adminów pozdrawiam. SS: https://imgur.com/a/Wxmh2Os Jeszcze raz pozdrawiam ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin