Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Propozycja dla posiadaczy Burrito i innych dostawczaków.

Jakubek20
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Długo zastanawiałem się jaki sens ma kupno burrita na 4life, jest kompletnie bez użyteczne i nie można na nim zarabiać na pracach dorywczych, lub jedynie na uberze. Nasunął mi się pomysł który większość zna. Chodzi mi o pracę kuriera. Każda osoba posiadająca Burrito mogła by podjeżdżać pod rampę na bazie kuriera i ładować swoje auto jak kurierkę co zmniejszyłoby zapełnienie parkingu oraz zmniejszyło ilość kurierek jeżdżących, przez co ludzie nie musieli by czekać aż ktoś odda, albo dokonywać nielegalnych transakcji za oddanie pojazdu, a dla osób którzy tak własnie robią podnieść wynagrodzenie o 200pln lub 300pln, lub wprowadzić lvl od którego można by było tak robić. Myślę że można by było to zastosować w Kopalni,kurierce oraz lawetach (oczywiście z limitem max ładowności). 

Dziękuje za przeczytanie mojej prośby oraz czekam na komentarze! :) 

2 minuty temu, veenix napisał:

Pomysł z konkurencji, po drugie jest kurier. 

Ok, wiem. Ale odczuwam coś takiego że marnujemy trochę potencjał tego samochodu, gdzie ten pojazd mógłby na siebie zarabiać. Już pomijając pracę kuriera bo rzeczywiście jest to zapożyczone, ale myślę że z Kopalnią, lub z jakąś kompletnie inną pracą, ten pojazd by idealnie pasował, a zarazem opłacało by się go kupować. Oczywiście to moja propozycja i nie musicie się ze mną zgadzać ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin