Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na teeZ - oskarżony przez Nudzio.

Nudzio.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @teeZ
    Data i godzina zdarzenia: 23.07.2019, godzina ok. 12.40-13-15
    Pełen opis sytuacji: Będąc na patrolu SAFD z kolegą @Marcepand na dzielnicy Garcia, funkcjonariusz @teeZ zaczął nas natarczywie śledzić i utrudniać nam prace. W pewnym momencie mój kolega postanowił napisać reporta na oskarżonego, reporta przyjął @Teddy., który kazał nam się zawrócić i wyjaśnić sytuacje z oskarżonym. Gdy podjechaliśmy kolega stwierdził, że jechaliśmy cofając pod prąd i po chodniku (oczywiście kolega nie posiadał dowodów, a w miejscu zawracania nie ma nic wspomnianego, że nie można tam cofać). Nie dostaliśmy żadnego nakazu zatrzymania się etc. Oczywiście cała ta sytuacja była spowodowana napisaniem reporta (oczywiście przed zatrzymaniem) za nieodpowiedni czyn, który popełnił oskarżony - << teeZ [143]: co to za zapierdalanie? (czyt. CBK na służbie). Mój kolega zaczął się kłócić z oskarżonym, a on wezwał Teddiego który wezwał administratorkę Greyne. Po przeprowadzonej "kontroli" - jak to napisał oskarżony (oczywiście nie wiem jakim cudem w Amerykańskim PD jest coś takiego jak "Kontrola"), oskarżony zakuł mnie na służbie i wsadził do radiowozu za wpis. Po chwili kolega postanowił napisać reporta, że oskarżony zakuł mnie na służbie. Wszystko oskarżonemu wytłumaczył supporter Qumik i kazał mnie odkuć i wsadzić do pojazdu patrolowego kolegi z mojej frakcji. W czasie transportu oskarżony przekroczył dopuszczalną prędkość w terenie niezabudowanym będąc pojazdem nieuprzywilejowanym. Oczywiście oskarżony się nie wypowiedział z dużą wiedzą, ponieważ napisał on, że mając włączone TYLKO sygnały świetlne może jechać jako pojazd uprzywilejowany i miejsce, w którym przekroczył on prędkość było "autostradą".
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:<< teeZ [143]: co to za zapierdalanie? 

[2019-07-23 12:42:06] [Output] : teeZ [143]: Co to za jazde po chodniku i jazde pod prad?

[2019-07-23 12:42:36] [Output] : teeZ [143]: No to niestety mandacik będzie. [2019-07-23 12:51:35] [Output] : teeZ [143]: Jechal pan po chodniku i nie poprawnym pasem ruchu.

https://imgur.com/a/QmzS7Zx

Ja, Nudzio. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Dobrze wypowiem się krótko i treściwie.

Z tej strony funkcjonariusz POII. 

Po pierwsze odniosę się do loga z: << teeZ [143]: co to za zapierdalanie? 

Napisałem do do kolegi z byłych organizacji i napisałem to w wiadomości prywatnej w celu zwróceniu mu uwagi po czym dostałem warna i kiedy to miało miejsce z pół godziny wcześniej niż została przeprowadzona wasza "kontrola" = interwencja.  ( dostałem ostrzeżenie = sprawa wyjaśniona nie widzę tutaj CBK bym został zbanowany )

Jechałem za Twoim kolegą od Osiedla SF do rozwijającej się autostrady pod polem golfowym. Teddy kazał się Ci zatrzymać i objaśnić sytuację "cofając się" poprawnym KRD a nie cofając po niewłaściwym pasie ruchu drogowym oraz ruchu pieszych ((chodzniku)) zostałeś za to ukarany mandatem w wysokości 600 PLN i 4 PKT karnych.

Twoja postać została sprawdzona podczas kontroli w MDT z racji "interwencji-kontroli" została jasno mi wyświetlona (gdzie miałeś wpis za Ucieczka przed SAPD + totalne brak wiedzy RP) czyli coś to już znaczy pojechałeś do JAILA na 20 minut za wpis. Wyjaśnione

Przekroczenie prędkości była spowodowana aktualną akcją "bardziej uwzględnioną (RP)"  na kanale taktycznym.

Nie wspomnę o waszych notorycznych wybrykach i brakiem całkowitym brakiem waszej wiedzy o KRD w terenach zabudowanych.

Tyle ode mnie jak będzie potrzebny SS z wpisu wstawię :). 

+ nie muszę posiadać dowód gdy widzę co robisz na drodze będąc na służbie + notoryczne śledzenie was? hmm od osiedla do rozjazdu zrobiłem +/- 500 metrów po dziwnie zachowywaliście się na drodze a do tego mam prawo.

W dodatku mieliście jechać na pożar dziwny przypadek kiedy mieliście kontrole wasz kolega miał gdzieś aktywne RP i wmawiał mi o jakimś zagrożeniu życia. Nie no lepiej łamać przepisy KRD i "spowodować" wypadek :D 

Mimo, że nie mam dowodów na popełniające czyny przed ową frakcję i ich stosowanie się do KRD bo nie nagrywam całej służby to można popytać kolegów z PD i oni mogą powiedzieć co mają do dania. 

PO II teeZ!

Edytowane przez teeZ

Proszę o pozwolenie wypowiedzenia się kierowcy zatrzymanego pojazdu (@Marcepand)

I chciałbym dodać, że to nie było zatrzymanie, bo nawet nie nakazałeś nam się zatrzymać, Teddy nam powiedział, żebyśmy to wyjaśnili a Ty wyjeżdżasz do nas z mandatem. 

Edytowane przez Nudzio.

Dobrze jeśli mój kolega poprosił o pozwolenie mojej wypowiedzi to się wypowiem.

1. Po 1 to nie była kontrola, ponieważ nie nakazałeś mi się zatrzymać tylko, ty ustałeś z tyłu za nami daleko. Teddy napisał do mnie, abym cofnął i wyjaśnił to z tobą, tak też zrobiłem a ty zamiast wyjaśnić wyskakujesz z kontrolą co jest trochę nie Halo.

2. Całkowity brak wiedzy KRD w terenie zabudowanym? Jak bym jechał z za dużą prędkością nakazałbyś mi się zatrzymać. Oj.. jakimś cudem nie miałeś jak tego zrobić, ponieważ jechałem odpowiednią prędkością.

3. Śledząc nas próbowałeś dużo osiągnąć po czasie zauważyłem,  że za nami jeździsz przez co byłem pod napięciem a ty utrudniałeś mi jazdę, chciałem spradzić czy napewno nas śledzisz mianowicie wjechałem na znany każdemu plac obok osiedla doherty z ruinami budynku. Wjechałem tam hmm o dziwo wjechałeś za mną, ale aby nie wzbudzać podjerzeń zatrzymałeś się przy wjeździe po czym cofnąłeś na chodnik. Gdy zakręciłem i wyjechałem pojechaleś za mną znów, wtedy wjechałem na parking przed osiedem doherty i skręciłem na prawą stronę parkingu. Akurat na lewo od wjazdu stała laweta z SAPD po czym podjechałeś do niej udając, że to do niej jechałeś, w tym momencie ja wyjechałem z parkingu a ty? Zacząłeś za mną jechać, jechałem w stronę mechanika Easter Bay Aiport SF po drodze skręciłem w stronę PP ty pojechałeś za mną. Zdenerwowałem się i napisalem do teddy i potem działa się ta sytuacja, jak to napisała Greyna od pilnowania frakcji jest ona nie ty jako SAPD.

A możecie i mnie karać punktami, ale pytając się o pozwolenie na wypowiedź @Marcepand  należałoby zaczekać...

Marcepan sam napisaleś prosił o POZWOLENIE a nie o odpowiedź więc? 

W związku z regulaminem prosze mnie oraz gracza @Marcepand o ukaranie punktami z powodu naruszenia "Skargę złożyć może nie tylko jedna osoba, lecz cała grupa osób. - Należy jednak pamiętać, iż twórca ów tematu jest brany jako przedstawiciel grupy, i tylko on może wypowiadać się w skardze. "

Edytowane przez domo978

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin