Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Chamskie zachowanie

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: eice (Pauli*)
    Data i godzina zdarzenia:21:03 24.7.2019
    Pełen opis sytuacji:dostalem crasha i usunęła  mi się  ostatnia pozycja, wiec napisałem  raport o odtepanie lub odsunięcie  bulleta na bok, pojechałem  po bulleta lecz  niepotrzebnie gdyz hracz wymieniony  wyzej wraz z supportem  jechał  odstaeic samochód  na pp, chcialem sie dogadac napisalem jaka sytuacja  kompletnie olali i pojechali dalej,
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:https://imgur.com/a/uh9hRDD

Witam. Jaki iż zostałem wezwany przez wyższą rangę i otrzymałem polecenie aby pojazd zawieść na Parking Policyjny jako porzucony to wykonałem to. Nie mam obowiązku oddać ci auta w takim momencie a jedynie wtedy gdy jesteś przy pojedzie. Funkcjonariusz który mnie wezwał @dobek zrobił SS a pojazd zepchnął na pobocze i założył blokadę. Jeśli chodzi o reporta z tego co wiem administracja nie tepa aut a nawet gdy to pojazd był zabezpieczony i gotowy do transportu przez co nie mogą zabrać go. Nie będę okazywał braku szacunku i kultury ale wywaliło cię to wywaliło moim zadaniem jest zabrać pojazd.

Edytowane przez eice

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin