Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Buraczek2, oskarżony przez eice.

TheKebab*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: eice
Nick osoby oskarżonej: Buraczek2
Powód napisania skargi: Jazda przez miasto 160 wiele razy. Jazda przez mecha doherty na włącznych H żeby nie było ogr.
Taran gracza @||Samulajek||oraz mnie czyli @eice. Skracanie oraz zajeżdżanie drogi.
Podczas RP wjechal na teren (z duża predkoscią) i prawie przejechał poszkodowanego oraz SAFD. 
Gracz @||Samulajek|| może się wypowiedzieć jako świadek.
Dowody:https://imgur.com/a/9gd5dZF

Moim  zdaniem w FRAKCJACH nie ma miejsca na takich pracowników którzy odwalają, nie stosują się do KRD i stwarzają zagrożenie w ruchu drogowym.

//dodam że sygnalizacja świetlna w SARA nie zwalnia i przestrzegania KRD

Edytowane przez eice

Rozjechałem safd? xd  @||Samulajek|| stanął mi przed  wjazdem na teren rp  myślałem ze mam już zabrać pojazd a   gracz z  safd napisał  mi jak wyjedzie  samd  to   wycofałem a  ty jeździłeś za mną  potem @||Samulajek||  dołączył  i  czym miałem jechać     chodnikami jak mi zajeżdżaliście  drogę co widać na ss 4

• Starszy Administrator

Dobrze, bo widzę, że robi się tu straszna dziecinada i niepotrzebny spam. @eice, jeżeli twierdzisz, że Buraczek2 "taranował, skracał, zajeżdżał drogę" to poproszę o konkretny dowód w postaci screenów.

26 minut temu, Masellko napisał:

Dobrze, bo widzę, że robi się tu straszna dziecinada i niepotrzebny spam. @eice, jeżeli twierdzisz, że Buraczek2 "taranował, skracał, zajeżdżał drogę" to poproszę o konkretny dowód w postaci screenów.

Nie mam screena na taran gdyż nie myślałem że takie coś może on zrobić. A na ss widać jak ja wyprzedzam a on jedzie na mój pas. 

12 minut temu, eice napisał:

Nie mam screena na taran gdyż nie myślałem że takie coś może on zrobić. A na ss widać jak ja wyprzedzam a on jedzie na mój pas. 

Gdzie ty tu widzisz ze jade na twój pas na ss 4 widac jak sumalej czy jakoś tak zajechał mi z 1 strony a ty 2 strony drogę.

A co do taranowania to nie masz dowodu bo nawet cie nie staranowałem.

Edytowane przez Buraczek2

• Starszy Administrator

@Buraczek2 sygnały świetlne nie zwalniają Cię z przestrzegania KRD. Podczas używania ów sygnałów nadal obowiązują Cię wszystkie zasady wcześniej wymienione, mam tu na myśli też dozwoloną prędkość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin