Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Radoslawek

Sizzu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera:Sizzugames
Login z serwera:Sizzugames
Nick osoby oskarżonej:Radoslawek
Powód napisania skargi:Nieuzasadnione zabranie auta na parking policyjny

Przybliżona data zdarzenia: 29.07.2019 około 13:00
Dowody: brak jakiegokolwiek zdjęcia ale mam światków którzy mogą potwierdzić że auto stało na parkingu
Opis sytuacji: <Zaparkowałem auto na parkingu przy kurierze, po czym poszedłem pracować. Po dwóch kursach okazało się że moje auto zniknęło z tego parkingu i jest na parkingu policyjnym, a powód jego zarekwirowania to porzucone auto.>
Coś od siebie: Gracz nie odpisuje na pm, a nie mam zamiaru płacić pieniędzy za coś czego nie zrobiłem.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:
 <wysyłam screena poniżej>

Przechwytywanie.PNG

• Starszy Administrator

Tak jak widać na screenach zamieszczonych przez @Radoslawek., pojazd był porzucony (Brak zaciągniętego ręcznego co jest widoczne na screenie). Wykonał on swoje obowiązki, odholowując porzucone oraz utrudniające przejazd auto.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin