Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Apelacja o zdjęcie z Czarnej Listy KSF

Syriusz*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, zacznę od przeprosin wszystkich Liderów oraz Pracowników każdej z Frakcji. 
Moje zachowanie było niedopuszczalne jak na mój wiek, przerwa od serwera i granie sporadycznie bardzo mi pomogło aby zmienić swoją kwestie podejścia. Bardzo przepraszam Wszystkich graczy którzy padli ofiarą mojego niegodnego zachowania, wiem ze zwykle przeprosiny nic nie dadzą ale moje czyny które pozwolą mi sie zrehabilitować, dlatego proszę Komisje Spraw Frakcyjnych o podarowanie mi jakże wielkiej lecz  ostatniej szansy.
Na dzień dzisiejszy nie zamierzam dojść do żadnej frakcji ponieważ nie mam na to całkowicie czasu lecz chce odkupić swoje winy, mam nadzieje że moja apelacja zostanie pomyślnie rozpatrzona.

Z wyrazami szacunku: Syriusz

Cytat

04.11.2018

@Syriusz* zostaje umieszczony na Czarnej liście KSF z powodu przebywania na czarnej liście każdej frakcji.

Sprawdźmy, jak prezentuje się sytuacja na czarnych listach w poszczególnych frakcjach:
SAPD -  Możliwość Apelacji. Proszę @GyCeK o zdanie.
SAFD - Możliwość Apelacji. Proszę @Placuszek o zdanie.
SAMD - Możliwość Apelacji. Proszę @SP. o zdanie.
SARA - Nie widzę Cię na czarnej liście, jaki miałeś nick będąc w SARA? Chyba że @Masellko się odezwie, może coś więcej będzie wiedział.
TSA - Możliwość Apelacji - Proszę @KeXo o zdanie.

Proszę oznaczone osoby o wypowiedź w temacie

• Starszy Administrator

Owszem z informacji zawartych w ogłoszeniach Syriusz*, znajdował się u nas na czarnej liście. Przeglądając archiwum, znalazłem Jego wniosek o zdjęcie z ów listy, który został rozpatrzony pozytywnie dlatego Jego nick już tam nie widnieje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin