Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Chalucynek oskarżony przez makintosz

kacper20
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Chalucynek
 Data i godzina zdarzenia: 8.08.2019 godzina 22:25
 Pełen opis sytuacji: Był pościg,Funkcjonariusze przejeżdzali przez strefe Dm. Ja akurat byłem w tamtym miejscu. Gdy PD złapało osobę ktora miala poscig wyszedlem przed strefe zobaczyc ci sie dzieje. Wyższe rangi m.in  SandPower ,Teddy, Qumik Nakazali mi upaść na glebe bez zadnych problemow zrobilem to. Spytalem oco chodzi nikt nic nie odpisał. Po chwili podszedl do mnie Police Officer Chalucynek i mnie zakuł w kajdanki. Spytalem jeszcze raz oco chodzi nie odpowiedzial mi. Po czym napisał ze oddawalem strzaly w strone PD. Nie zgodzilem sie na to co powiedzial mi Police Officer Po chwili napisal do funkcjonariusza 99pkt że ja na 60min za ostrzal PD. Owszem strzelalem się kiedyś z Sapd ale to było długi czas temu. Dzis dla zabawy strzelalem się z kolegami Myslę że owy Funkcjonariusz zostanie odpowiednio ukarany. Poprostu ruszylismy do wiezienia musialem odsiedziec kare 60min. Funkcjonariusz bez dowodów nadał nakaz zeby wsadzic mnie do wiezienia.
  Dowód, który to potwierdza całe zajście

Spoiler

2019-08-08 22:18:49] [Output] : Qumik [9]: Na GLEBE (/umieram2) San Andreas Police Department!

[2019-08-08 22:18:49] [Output] : *MEGAFON* (Teddy.): NA GLEBE WSZYSCY

[2019-08-08 22:19:01] [Output] : makintosz [6]: Co jest panowie

2019-08-08 22:21:15] [Output] : ✔ Zostałeś/aś zakuty/a przez funkcjonariusza Chalucynek!
[2019-08-08 22:21:15] [Output] : ✔ Zostałeś/aś złapany/a przez funkcjonariusza Chalucynek!

[2019-08-08 22:24:28] [Output] : ✔ Zostałeś/aś wsadzony/a do pojazdu przez funkcjonariusza Chalucynek!

[2019-08-08 22:27:37] [Output] : ✔ Zostałeś/aś wyjęty/a z pojazdu, a następnie zakuty/a przez funkcjonariusza 99pkt!
[2019-08-08 22:27:37] [Output] : ✔ Zostałeś/aś złapany/a przez funkcjonariusza 99pkt!

[2019-08-08 22:28:26] [Output] : 99pkt [394]: to pisz do chalucynek ja robie co mi przekazał

019-08-08 22:32:13] [Output] : ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
[2019-08-08 22:32:13] [Output] : ✔ Powód: Ostrzal SAPD
[2019-08-08 22:32:13] [Output] : ✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 60 minut/y

Edytowane przez makintosz

Uszanowanie, PO I Chalucynek się kłania.

Gdy trwał pościg na strefie DM wraz ze swoim kolegą strzelaliście do nas, po czym została przebita opona w moim radiowozie. Gdy pojazd osoby ściganej został zatrzymany, w podbiegliście. Dalej jest opisane wyżej, więc nie będę się powtarzał.

Teraz, Chalucynek napisał:

Gdy trwał pościg na strefie DM wraz ze swoim kolegą strzelaliście do nas, po czym została przebita opona w moim radiowozie. Gdy pojazd osoby ściganej został zatrzymany, w podbiegliście. Dalej jest opisane wyżej, więc nie będę się powtarzał.

Powtarzam jeszcze raz że nie bawię się już w strzelanki z PD więc. A jak przebywam na strefie to zeby postrzelac się ze znajomymi

Teraz, Chalucynek napisał:

6 minut temu, Chalucynek napisał:

Już po raz któryś dostałem karę więzienia przez jedno wielkie nieporozumienie

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin