Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika VENOMEQ, oskarżony przez Kondziqq_

Kondziqq_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Rzeczywiście, twój pojazd był zaparkowany w przedstawiony przez Ciebie sposób, jednak mimo to został przeze mnie odholowany słusznie. Otóż na tym samym miejscu zaparkowany był zarówno twój motocykl jak i pojazd marki Stallion należący do innego gracza. Zgodnie z taryfikatorem na jednym miejscu parkingowym niedopuszczalne jest przebywanie jednocześnie więcej niż jednego auta / dwóch jednośladów. Stallion zaparkowany został wcześniej niż twój motocykl co przedstawię na załączonych zrzutach ekranu: https://imgur.com/a/bZE7WL0 

Myślę, że ode mnie to już wszystko. Pozostało mi czekać na werdykt Zarządu frakcji. Życzę miłego wieczoru

Edytowane przez VENOMEQ

Nie mamy możliwości zweryfikowania tego, przy ocenie poprawności zaparkowania weryfikujemy na podstawie tego, co widzimy. Na screenie widać, że twój pojazd został zaparkowany jako drugi (musiałeś do niego później wsiąść lub zejść jak kierowca Stalliona zaparkował).

Nie jest to winą pracownika, odholował poprawnie, zgodnie z zasadami panującymi u nas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin