Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wixer - oskarżony przez Martens

Bosak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Wixer
    Data i godzina zdarzenia: teraz
    Pełen opis sytuacji: Wjeżdżam sobie na posesję mechanika ale postanowiłem zawrócić i przez przypadek uderzyłem w jego pojazd, ale nic się nie stało bo miał ręczny. Zanim wysiadł z pojazdu to mu przelałem odszkodowanie. Ale co, wyszedł i przebił mi 2 opony. ŻĄDAM ODSZKODOWANIA Z JEGO STRONY BO TO NIE TANIE RZECZY!
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/wqR6RpA

EDIT: 2x 275PLN

Edytowane przez Martens

Witam. Przepraszam za zwłokę, ale od 2 dni nie wbijałem na kompa ze względu na pracę. Powód ostrzału jest prosty. Oskarżający wielokrotnie przed moim wjazdem prowokował mnie, po wyjeździe dostałem porządny taran. Uznałem więc to jako stworzenie zagrożenia dla funkcjonariusza i zdecydowałem się na oddanie strzałów. Dodatkowo ten ss nic nie przedstawia

Pozdrawiam. Police Officer III+1 Wixer

Edytowane przez Wixer

Godzinę temu, Wixer napisał:

Witam. Przepraszam za zwłokę, ale od 2 dni nie wbijałem na kompa ze względu na pracę. Powód ostrzału jest prosty. Oskarżający wielokrotnie przed moim wjazdem prowokował mnie, po wyjeździe dostałem porządny taran. Uznałem więc to jako stworzenie zagrożenia dla funkcjonariusza i zdecydowałem się na oddanie strzałów. Dodatkowo ten ss nic nie przedstawia

Pozdrawiam. Police Officer III+1 Wixer

Co? XDDDDDD

Nawet nie zamierzałem cię zaczepiać. Porządny taran? Lekko w ciebie stuknąłem...

Tak ten ss nic nie przestawia, mhm, ale opony przebite przez ciebie tak!

Miałeś i tak ręczny zaciągnięty i nie bądź taki niewinny. Dawaj kasę za opony!

Edytowane przez Martens

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin