Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Ravee - oskarżony przez EXPLO1T

Romek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Ravee
    Data i godzina zdarzenia: 24.08.19, 22:00-22:15
    Pełen opis sytuacji: Gdy rozpocząłem pościg przed funkcjonariuszem @Ravee napisałem że będę odgrywał, również przeprosiłem za to że mam popsuty pojazd, jednak po złapaniu mnie od razu wyciągneli mnie z auta, następnie podliczyli mandat. dodam również, że na pościgu nie skakałem ani nie odwalałem, a każdą stłuczke odegrałem, nie były to mocne wypadki tylko lekkie otarcia lub takie, że nic większego nie może się stać. Trochę słabo, ponieważ odgrywałem każdą stłuczke, a na końcu chciałem zrobić fajną akcje, jednak funkcjonariusze się uparli że "robie rp na końcu" mimo to że odgrywałem od początku.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście
[2019-08-24 22:03:33] [Output] : EXPLO1T [139]: TO RP ROBIMY JAK COS
[2019-08-24 22:03:40] [Output] : EXPLO1T [139]: ALE WSTYD A JA POPSUTE AUTO
[2019-08-24 22:03:42] [Output] : EXPLO1T [139]: SR :,
Pierwsza stłuczka, delikatne otarcie w dodatku przez laga:
[2019-08-24 22:04:13] [Output] : * pasy zadzialaly, kierowca przytomny (EXPLO1T)
[2019-08-24 22:04:17] [Output] : EXPLO1T [139]: ((lag jakis kur*a))
Otarcie z funkcjonariuszem który chciał mi przyblokować drogę od boku:
[2019-08-24 22:05:14] [Output] : * pasy zadzialaly, otarcia pojazdu (EXPLO1T)

Ja, EXPLO1T zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Uszanowanie Police Officer I Ravee

Tak rozpocząłeś pościg niby RP ale RP tak naprawdę zacząłęś odgrywać gdy zobaczyłeś że już nie mam szans. Twoim zdaniem [2019-08-24 22:03:40] [Output] : EXPLO1T [139]: ALE WSTYD A JA POPSUTE AUTO to albo [2019-08-24 22:03:42] [Output] : EXPLO1T [139]: SR :, to jest przeproszeniem? W wyścigu Role Play nie ma takiego czegoś jak przeproszenie.Uświadom sobie że pościg RP to od początku do końca odgrywanie RP a nie robienie sobie tego na zachcianke.

Po za tym uderzyłeś wemnie na początku po czym napisałeś to podkreślam że przed pościgiem.

Twoje zachowanie też było marne zatrzymałem się rozglądnąć czy coś nie jedzie a ty uderzyłeś wemnie i napisałeś [2019-08-24 22:02:23] [Output] : EXPLO1T [139]: KUR*A 
[2019-08-24 22:02:28] [Output] : EXPLO1T [139]: CO STAJESZ W MIEJSCU 

[2019-08-24 22:02:36] [Output] : EXPLO1T [139]: WIESZ ZE OGRANICZNIK TU NIE DZIALA TERAZ
[2019-08-24 22:02:40] [Output] : EXPLO1T [139]: TO STAJESZ KUR*A 

Za chwilę gdy zacząłem Cię ścigać zobaczyłem takie coś [2019-08-24 22:03:14] [Output] : saudyjski [296]: 3 strzaly nitra masz xd
[2019-08-24 22:03:30] [Output] : EXPLO1T [139]: TY TO MNIE GONIO
[2019-08-24 22:03:33] [Output] : EXPLO1T [139]: O LUJU

Gdy ten cały ,,pościg rp '' się prawie kończył wjechałeś w jakąś skarpę i prawie wjechałeś do wody. Próbowałes wyjechać elegy nie odegrająć kompletnie nic!. 

Dopiero gdy funkcjonariusz przebił ci opony ty nagle odegrałeś że dostałeś w klatkę piersiową ciekawe jakim sposobem.

A po trzecie czy pościg RP to znaczy że jade za tobą a ty nagle zatrzymujesz się na środku autostrady w momencie czekasz chwile jak wyjde z pojazdu i dopiero wsiadasz?

Moim zdaniem skarga bez sensu.

@Orbi. @HeroS* wypowiedzcie się

Edytowane przez Ravee
Dodanie osób z kordonu pościgowego

Dobrze wiesz, że teraz ograniczniki działają z sekundowym opóźnieniem, odpisywałem innemu graczowi i nie zdążyłem się zatrzymać, pozatym nie mam pojęcia po co się zatrzymujesz na środku drogi bez celu, przecież pociągi na 4life nie jeżdzą.

Druga sprawą jest to że nie pisałem o rp jak już nie miałem szans, był to sam początek pościgu, około minuta po pierwszym nakazaniu się do zatrzymania. Miałem jeszcze wiele szans na jakąkolwiek ucieczke, jechałeś za mną sam. Oprócz tego goniłeś  za punktem na radarze, byłeś bardzo daleko mnie. 

Zatrzymałem się bo chciałem coś napisać, jednak podczas jazdy napisanie w nawiasach jest cięższe i jest większe ryzyko spowodowania kolizji, jak zobaczyłem że w 2 minucie pościgu do mnie strzelasz to zacząłem uciekać, najwyczajniej nie pozwoliłeś mi nawet napisać ani odegrać.

Co do skarpy, nie był to żaden wypadek ani nic takiego, więc co miałem odgrywać, nawet jakbym chciał to i tak już mnie wyrzuciliście z pojazdu bez jakiegokolwiek odegrania.

Czy twoim zdaniem to jest przeproszenie? 2019-08-24 22:03:40] [Output] : EXPLO1T [139]: ALEWSTYD A JA POPSUTE AUTO
[2019-08-24 22:03:42] [Output] : EXPLO1T [139]: SR

Chciałeś tylko zabłyszczeć przy koledze jaki nie jesteś kozak.

Po za tym nas nie obchodzi czy nas przepraszasz czy nie, skoro chciałeś prowadzić pościg RP naprawia się pojazd a potem się prowokuje

Bry, Police Oficer I HeroS*.

No mało co brałem udział w pościgu gdyż byłem jako jednostka P3. Natomiast meldunki jakie były na kanale to, że odwalasz i jest zezwolenie na blokady manualne itd. W taki oto sposób przeszedłem na P3. Z tego co widziałem a było tego mało to dość odwalaleś. Chodzi mi o ten klif na samym końcu w okolicach GarverBridge. Próbowałeś kilkukrotnie wyjechać, w realu jak tam byś spadł to auto by nie było zdatne do dalszej jazdy oraz osoby ww pojeździe by poniosły dość solidne obrażenia. Nie odegrałeś nic z powyższych.

Nie mam żadnych dowodów gdyż nie jestem robotem i nie muszę wszystkiego dokumentować.

Pozdrawiam, Police Oficer I HeroS*

Edytowane przez HeroS*
Drobny edit + literówka

Co do klifu, nikogo z was nie bylo przy mnie okolo minute, a nagle zjechaliscie sie wszyscy, te wasze poscigi za radarem są świetne.

Dodam również że ten klif nie był jakiś stromy i jest tam sporo miejsca na wyjechanie, dopiero po kilku metrach jest stroma przepaść. Gdybym spadł na dół to pewnie byście już po admina wołali, bo "celowo" do wody wskoczył.

Co do odwalania, nie wiem czym wy nazywacie odwalaniem skoro jechałem tylko wzdluż autostrady i to pasem poprawnym, również nie skakałem bo nie było nawet gdzie.

Klifem nie stromym??? Czy sportowe niskie auto w dodatku z napędem na tył wyjechałoby w tej sytuacji??

Po za tym my widzimy Ciebie z daleka a ty nie patrzysz cały czas do tyłu gdzie my jesteśmy ;)

Ale próbowałeś a to dużo zmienia.

Gadasz sobie słowo w słowo.

Czekam na zarząd.

Edytowane przez Ravee
Dopisanie

Nie, jest stromy dopiero po kilku metrach, pozatym i tak z niego nie wyjechałem, więc w czym problem?

Każdy normalny zawsze by próbował, chociażby dlatego by nie być zbyt blisko stromej krawędzi.

Edytowane przez EXPLO1T

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin