Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

LOCK

Pietrosz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałeś "typ ma przeje...", ja odpisałem debil (wiem, źle zrobiłem, że tak napisałem) a ty później zacząłeś wyjeżdżać z tekstami typu utkaj łeb, sklej łeb itp. Racja, wyzwałem cię pierwszy. Przyznaje się i widać to w logach które wkleiłem.

Teraz, Pietrosz.cj napisał:

Napisałeś "typ ma przeje...", ja odpisałem debil (wiem, źle zrobiłem, że tak napisałem) a ty później zacząłeś wyjeżdżać z tekstami typu utkaj łeb, sklej łeb itp. Racja, wyzwałem cię pierwszy. Przyznaje się i widać to w logach które wkleiłem.

Zwróć uwagę że to ty mnie sprowokowałeś i pierwszy wyzwałeś, wyzwałeś też więcej razy. Oczywiście nie mówię że jestem całkowicie bez winy, bo nie powinienem rzucać wulgaryzmami ale zostałem sprowokowany. Czekam na werdykt.

1 minutę temu, Pietrosz.cj napisał:

Wiem, że zachowałem się nieodpowiednio z nerwów, ale mogłeś darować sobie te odzywki, rozumiem nerwy itp., bo ja zacząłem. Nie zależy mi już na tej skardze ale czekam na werdykt. Spróbuję się już tu nie wypowiadać

To spróbuj, dam ci radę. "Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, to milcz."

A, no i rozumiem cię. Wymusiłeś pierwszeństwo, uciekłeś z miejsca wypadku to miałeś mieć prawo "nerwy". :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin