Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na c0ver oskarżony przez |Jestem*Kotem|

jestemkotem
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: c0ver
    Data i godzina zdarzenia: 31.08.2019 22:29
    Pełen opis sytuacji: Na akcji DM w której przechwyciliśmy radiowóz, policjant @c0veR strzelił we mnie z tazera po tym jak go wcześniej zabiłem. Na pomoc przyszedł mi @TheXzXPL który ,,uratował'' mnie od złapania przez policjanta poprzez zabicie go. Niestety było to nie możliwe gdyż c0ver magicznym sposobem odzyskał siły i przeteleportował mnie na komisariat (do tego momentu tylko widziałem miejsce gdzie zostałem zakuty). Spytałem się czy mam zrobić reloga, bo byłem pewny, iż c0ver mnie puści ponieważ został zabity. Nie zgodził się on i bez jakiejkolwiek dyskusji napisał mi, że idę do więzienia na 90m. Według mnie jest to niedopuszczalne zachowanie na osobę która w szczególności powinna przestrzegać zasad roleplay.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

Pokaż ukrytą zawartość

Funkcjonariusz zachował się karygodnie. Powinien rozkuć Pana.

Dodatkowo zachował się prowokacyjnie.

[2019-08-31 22:30:22] [Output] : c0veR [301]: idziesz na 90
[2019-08-31 22:30:24] [Output] : c0veR [301]: (:

Edytowane przez GyCeK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin