Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na ThanKs. albo deluXe.

RZULTY*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @ThanKs. / @deluXe
    Data i godzina zdarzenia: 08.21,19 około 18:45
    Pełen opis sytuacji: No to tak po pościgu wsadzili mnie na 240min i prawdopodobnie nie usunął mi wpisów, ponieważ wczoraj(01.09.2019) zostałem zabrany z mechanika SF(dolnego) do więzienia na 240... https://imgur.com/a/BrYr8Lq
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Niestety nie mam jak to udowodnić, ponieważ mam logi tylko od 08.28 :/

Emm

Po pierwsze to dowody niewystarczające. Ani ja, ani innych funkcjonariusz nie będzie za Ciebie dowód szukał - Ty piszesz skargę, Ty przedstawiasz dowody.

Oczywiście kojarzy mi się, że Ciebie goniłem, nie ukrywam tego. Ale nie pamiętam nawet czym uciekałeś, a co dopiero kto Cię transportował. Mógł to być Thanks, mógł być również ktoś inny. Nie bronie siebie, ale ja na 100% Cię nie zawoziłem. Pojazd nieoznakowy i zazwczyaj wyznaczam osobę odpowiedzialną za transport i od dłuższego czasu nikogo nie wsadzałem.

Jeszcze tak od siebie dodam, że bez dowodów to raczej krucho.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin