Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na TheArasik - oskarżony przez St4siek.

Break
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @TheArasik.
    Data i godzina zdarzenia: 07.09.2019 - 15:30-16:00
    Pełen opis sytuacji: Przesiadywałem na strefie DM i w pewnym momencie usłyszałem sygnały więc podbiegłem pod stacje zobaczyć co się dziej więc ujrzałem radiowozy które goniły merita więc podbiegłem do nich i się przyglądałem funkcjonariusze nie zwracali na mnie uwagi, ponieważ nie strzelałem do nich. Lecz w pewnym momencie 3-4 funkcjonariuszy się na mnie rzuciło(( @TheArasik. @99pkt @eice i nie pamiętam kto jeszcze. )) z tazera, więc spanikowany zacząłem uciekać. (( Rozumiem gdybym oddał strzały w stronę SAPD to powinni mnie gonić a gdy ja nic nie robiłem tylko biegałem po DM i czekałem aż funkcjonariusze skończą swoje działania i przez ten czas nie oddałem ani jednego strzału )). Gdy w końcu mnie złapali. (( Jak chciałem się dowiedzieć za co mnie złapali to nic mi nie odpisali dlatego przypuszczam że sprawdzili mnie w komputerze i gdy zobaczyli że mam wpis to zaczęli mnie gonić. ))

Spoiler

[2019-09-07 15:40:45] [Output] : ✔ Zostałeś/aś zakuty/a przez funkcjonariusza eice!
[2019-09-07 15:40:45] [Output] : ✔ Zostałeś/aś złapany/a przez funkcjonariusza eice!

Funkcjonariusz @TheArasik. nawet nie zapytał mnie o dokumenty tylko ni z d*py ni z pietruszki wkleił na czacie log o treści:

Spoiler

[2019-09-07 15:42:19] [Output] : TheArasik. [166]: 29.08.2019 r. - Ucieczka przed PD + wjazd na DM Signed by Police Officer I veenix^

Jest to 0RP w wykonaniu owego funkcjonariusza ponieważ nie mógł wiedzieć jakie mam dane osobowe. (( myślę że funkcjonariusz sam się przyzna że nic nie odegrał )) Myślałem że nie będę pisał skarg na byłych kolegów ze służby ale no, co zrobić.

Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/a/TxSzD6u

Ja, St4siek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez St4siek

Witam, eice PO I 

Mielismy pościg który skończył się na DM więc też wjechaliśmy na DM po czy otrzymaliśmy ostrzał dlatego wbiegliśmy 2 raz i zabraliśmy każdego kto biegał w naszych okolicach z bronią lub bez. Jako iż miałeś wpis został przetransportowany do JAIL-a by odsiedzieć to a kary innej nie dostałeś gdyż nie wiedzieliśmy czy strzelałeś. Podsumowując po wejściu na DM złapaliśmy każdego kto mógł do nas strzelać po tym jeśli wiedzieliśmy kto strzelał to zabraliśmy  go a reszta poszła wolno lecz ty miałeś wpis.

//EDIT odebrałeś 0RP dlatego że podczas próby zatrzymania cię teples sie.

Edytowane przez eice

Teraz, eice napisał:

Witam, eice PO I 

Mielismy pościg który skończył się na DM więc też wjechaliśmy na DM po czy otrzymaliśmy ostrzał dlatego wbiegliśmy 2 raz i zabraliśmy każdego kto biegał w naszych okolicach z bronią lub bez. Jako iż miałeś wpis został przetransportowany do JAIL-a by odsiedzieć to a kary innej nie dostałeś gdyż nie wiedzieliśmy czy strzelałeś. Podsumowując po wejściu na DM złapaliśmy każdego kto mógł do nas strzelać po tym jeśli wiedzieliśmy kto strzelał to zabraliśmy  go a reszta poszła wolno lecz ty miałeś wpis.

Ok, skąd wiedzieliście że miałem wpis?

• Starszy Administrator

Powiem Ci, że albo skończyłeś szkołę klamania z wysokim stopniem, albo tak zostałeś wychowany. No ale rozwiewajac wszystkie twoje wątpliwości, spieszę ci z wytłumaczeniami. A, więc zostaliście zatrzymani (dla przypomnienia ci jechaliście Meritem) przeze mnie, gdzie odgrywaliście jakieś śmieszne RP co potwierdza logi. Po czym zaczeliscie uciekać, więc rozpoczęty został za wami pościg. Uciekliście na DM po czym otrzymaliśmy ostrzał, a ty sobie uciekłeś i udawaleś jakbyś tylko tam był. Po zlapaniu ich zauważyłem cię i zacząłem cię gonić, a ty użyłeś sobie /tpev. I zostałeś złapany, po czym sprawdzony. 

//Sory za błędy pisze z telefonu 

Edytowane przez TheArasik.

2 minuty temu, TheArasik. napisał:

Powiem Ci, że albo skończyłeś szkołę klamania z wysokim stopniem, albo tak zostałeś wychowany. No ale rozwiewajac wszystkie twoje wątpliwości, spieszę ci z wytłumaczeniami. A, więc zostaliście zatrzymani (dla przypomnienia ci jechaliście Meritem) przeze mnie, gdzie odgrywaliście jakieś śmieszne RP co potwierdza logi. Po czym zaczeliscie uciekać, więc rozpoczęty został za wami pościg. Uciekliście na DM po czym otrzymaliśmy ostrzał, a ty sobie uciekłeś i udawaleś jakbyś tylko tam był. Po zlapaniu ich zauważyłem cię i zacząłem cię gonić, a ty użyłeś sobie /tpev. I zostałeś złapany, po czym sprawdzony. 

//Sory za błędy pisze z telefonu 

Ok, A czy ja strzelałem? NIE!

A czy wziąłeś ode mnie dokumenty? NIE! 

Jak nie wziąłeś ode mnie dokumentów to w takim razie jak wiedziałeś że mam wpis? A no tak 0RP, zapomniałem.

26 minut temu, TheArasik. napisał:

A powiedz mi czy według ciebie wjazd na DM to jest 100% RP czy może jednak 0?

A powiedz ty mi czy ja kierowałem pojazdem i wjechałem nim na dm?

A czy jak merit na dm wjeżdżał to byłem tam chociaż na "g"? 

Edytowane przez St4siek
Pomyliłem sie zamiast DM to mialo być na g.

17 minut temu, TheArasik. napisał:

Gdzie tak napisałem? Ty siedzialeś o ile dobrze pamiętam z tyłu. 

No siedziałem a jak zaczeli uciekać to wziąłem tpeva i poszedłem sie strzelać z graczami na dm.

Czekam na wypowiedz Zarządu, bo prowadzenie z tobą dalej tej rozmowy nie ma sensu.

Godzinę temu, K3nor napisał:

typowe dzieciaczki z DM, zostają ukarani i  od razu płaczą w dziale skarga hah beka przez duże B.

To niezłe typowe dzieciaczki. No i punkty chyba wlecą przez duże P.

O i jeszcze osoba z SAPD, fajny poziom prezentujesz.

Edytowane przez St4siek

1 godzinę temu, GyCeK napisał:

Mam pytanie do osoby składającej skargę.
Czy podczas pieszej ucieczki przed funkcjonariuszami (co oczywiście było nieprawidłowym zachowaniem, powinien Pan się zatrzymać na wezwanie) użył Pan komendy /tpev?

Tak użyłem, lecz czy to był pościg pieszy?. Nie dostałem żadnego wezwania abym się zatrzymał, gdybym dostał owe wezwania napewno bym się zatrzymał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin