Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Yo my nigga! Get Low twoja Savanna!

Carl Johnson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wszystkim. Ja być murzyn z San Andreas i uczyć się jezyk polski. Ucieklem z San Andreas na 4Life bo mi Ballas mama zabić. Ja bać sie ich. Myśle że wy przyjac mnie tutaj cieplutko i razem robic Groove Street klimat. Ja przepraszac Was za blendy ale ja dopjero uczyc sie jenzyk polski. Macie pozdrowjenia od Sweeta mojego ókohanego braciszka. On tez kiedyś tutaj przyjechać. On czasami muwić rze ja mieć gorszy rozóm od blondynek. I don't know what he mean. Yo my nigga. I shall drive with you by my Savanna!

(Ciekawie kto zgadnie kim ja jestem :^)

Cześć Wszystkim. Ja być murzyn z San Andreas i uczyć się jezyk polski. Ucieklem z San Andreas na 4Life bo mi Ballas mama zabić. Ja bać sie ich. Myśle że wy przyjac mnie tutaj cieplutko i razem robic Groove Street klimat. Ja przepraszac Was za blendy ale ja dopjero uczyc sie jenzyk polski. Macie pozdrowjenia od Sweeta mojego ókohanego braciszka. On tez kiedyś tutaj przyjechać. On czasami muwić rze ja mieć gorszy rozóm od blondynek. I don't know what he mean. Yo my nigga. I shall drive with you by my Savanna!

Ten kto zgadnie kto ja dostaje autko warte troche troche ;3

Ten kto zgadnie kto ja dostaje autko warte troche troche ;3

CineK z nową klawką

No, no, no. Znany nick. Na GTA SAN ANDREAS był CJ - tu na tym serwie również...

Witam Cię!

Mam nadzieję, że Ci się tu będzie podobało. Tego Ci życzę z całego serca.

Ja mam PID 63/staż 1.5k godzin na serwie/jestem pomocną/sprytną osobą. Znam ten serwer od początku jego istnienia.

Jak byś czegoś potrzebował - śmiało - możesz pisać do mnie, to ja Ci powiem, że będę Ci pomagał w każdej sprawie.

WITAMY NA 4LIFE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin